Informații Auto logo


› cautare avansata


  HomeNoutăți BMW și Jaguar Land Rover vor colabora pentru dezvoltarea tehnologiei de electrificare

BMW și Jaguar Land Rover vor colabora pentru dezvoltarea tehnologiei de electrificare

Publicat în data de: 09 Iunie 2019
Categorii: Bmw, Jaguar, LandRover, Tehnologie, Stiri, Electric.
 

Pe măsură ce își dezvoltă planurile pentru mobilitatea viitorului, BMW Group se concentrează tot mai mult pe cooperări care să facă următorul nivel al tehnologiei de electrificare disponibil pe scară largă clienților la începutul următorului deceniu.foto-bmw si jaguar land rover vor colabora pentru dezvoltarea tehnologiei de electrificare
Cooperarea între constructorii auto de a împărtăși cunoștințe și resurse este importantă într-un moment în care industria auto abordează provocări tehnologice precum condusul autonom, conectivitatea, electrificarea și serviciile (ACES).

După trei ani de strategie NUMBER ONE > NEXT, BMW Group își continuă drumul, stabilindu-și o poziție solidă ca unul dintre principalii furnizori de mobilitatea electrică din lume. BMW Group este lider global al pieței premium datorită celui mai vast portofoliu de automobile electrificate și are cea mai mare cotă de piață între competitorii de lux tradiționali.

Tren de rulare electric foarte integrat

BMW Group și Jaguar Land Rover au confirmat, astăzi, că își unesc forțele pentru dezvoltarea următoarei generații de propulsii electrice, într-o mișcare care susține evoluțiile tehnologiilor de electrificare necesare pentru tranziția la un viitor ACES.

BMW Group și Jaguar Land Rover împărtășesc aceeași viziune strategică a tehnologiilor de propulsie electrică orientate spre viitor și ecologice. BMW Group vine cu o experiență îndelungată în dezvoltarea și producția internă a numeroase generații de propulsii electrice de la lansarea în 2013 a pionierului BMW i3. Jaguar Land Rover și-a demonstrat calitățile cu această tehnologie prin lansarea Jaguar I-Pace și a modelelor sale plug-in hybrid.

Până acum, cea mai sofisticată tehnologie de electrificare a BMW Group include un motor electric, transmisie și electronică de putere într-o singură carcasă. Acest motor electric nu necesită pământuri rare, ceea ce permite BMW Group să își reducă dependența de disponibilitatea lor pe măsură ce continuă să își extindă sistematic gama de modele electrificate.

Începând de anul viitor, BMW Group va introduce această unitate de propulsie electrică, a cincea generație ("Gen 5") a tehnologiei sale eDrive, odată cu BMW iX3, modelul Sports Activity Vehicle. Propulsia electrică Gen 5 va fi sistemul de propulsie pe care se vor baza evoluțiile ulterioare lansate împreună cu Jaguar Land Rover.

"Industria auto trece printr-o transformare abruptă. Vedem colaborările ca fiind importante pentru succes, și în domeniul electrificării. În Jaguar Land Rover, am găsit un partener ale cărui cerințe pentru viitoarea generație a propulsiilor electrice se potrivesc semnificativ cu ale noastre. Împreună, avem oportunitatea de a satisface și mai eficient cerințele clienților prin scurtarea timpului de dezvoltare și prin aducerea mai rapidă pe piață a automobilelor și tehnologiilor de ultimă oră ", a declarat Klaus Fröhlich, membru al Consiliului de Administrație al BMW AG și responsabil pentru dezvoltare.

Cooperarea permite BMW Group și Jaguar Land Rover să profite de avantajul de eficiența costurilor care rezultă din dezvoltarea comună a evoluțiilor viitoare și a costurilor de planificare a producției, precum de economiile la scară din achizițiile comune.

O echipă comună de specialiști BMW Group și Jaguar Land Rover, localizată în München, va avea misiune de dezvoltare suplimentară a unităților de propulsie Gen, în timp ce producția trenurilor de rulare electrice va fi întreprinsă de fiecare partener în propriile facilități de producție. Ambele companii vor căuta să adere la propriile propuneri specifice mărcii în orice proiect.

Deschidere tehnologică

Dezvoltarea mai multor tehnologii noi este necesară pentru companie pentru a îndeplini cerințele clienților și de reglementare de pe mapamond, care deseori variază în funcție de piață. Aceasta înseamnă că BMW Group va continua să-și îmbunătățească motoarele termice, în timp ce își va promova strategia de mobilitate electrică atât cu automobile electrice pe baterii, cât și mașini plug-in hybrid, dar va investi și în tehnologii noi precum trenurile de rulare pe pile de combustie.

 
 
Citește și:
› Noi modele entry-level cu propulsie plug-in hybrid pentru BMW Ser ...21/02/2021
› Primele informații oficiale BMW iX3 ...18/07/2020
› BMW lansează noile Seria 5 Sedan și Touring ...31/05/2020
› Jaguar I-PACE, primul model electric al marcii ...20/03/2017
› NOUL JAGUAR F-TYPE SVR ...21/02/2016
› Noul Range Rover Velar, dezvăluit oficial ...04/03/2017
› Land Rover a lansat noua generație Discovery la Salonul Auto de l ...09/10/2016
› Luminile OLED digitale sunt lansate în premieră pentru Audi Q5 ...06/09/2020
› Citroen lanseaza un nou model de ochelari ce trateaza raul de maș ...09/06/2019
› Ford investește în România pentru a construi un model complet ele ...01/05/2021
› Noul Fiat 500 electric, în România de la 13.800 Euro ...01/05/2021
› Hyundai dezvaluie primele detalii despre IONIQ 5 ...09/01/2021
Comentariile cititorilor:
comments powered by Disqus


Comentează pe FORUM!
Înapoi la noutăți

 

Anunturi masini noi si second hand


Home | Știri auto | Promoții auto | Drive test | Mașini noi | Mașini SH | Utile | RCA 2021 | Wallpapers | Forum | Publicitate | Contact | RSS Feed 2.0 | urmărește Informații Auto pe Twitter

©2005 - 2021 Informații Auto. Toate drepturile rezervate.