Informații Auto logo


› cautare avansata


  HomeNoutăți Hyundai dezvaluie primele detalii despre IONIQ 5

Hyundai dezvaluie primele detalii despre IONIQ 5

Publicat în data de: 09 Ianuarie 2021
Categorii: Hyundai, Stiri, Electric.
 

IONIQ 5, primul autovehicul electric dedicat brandului IONIQ, va fi dezvoltat avand la baza platforma E-GMP (Electric Global Modular Platform). Lansarea este programata pentru prima jumatate a anului 2021.foto-hyundai dezvaluie primele detalii despre ioniq 5
Videoclipul, intitulat „The New Horizon of EV”, prezinta cateva dintre elementele cheie ale viitorului model al gamei, care deschide o noua era pentru Hyundai, axata pe mobilitatea electrificata.

Prin intermediul acestui material, obiectivul Hyundai este de a evidentia principalele trei caracteristici ale IONIQ 5: „Extra Power for Life” - capacitate de incarcare bidirectionala; „Extra Time for You” - sistem de incarcare rapida; „Extraordinary Experiences” - gama de caracteristici care pune accent pe experientele oferite clientilor. Mai multe detalii vor fi oferite in curand.

In urmatorii patru ani, sub umbrela brandului „IONIQ” vor fi introduse pe piata trei modele electrice. Tema care sta la baza gamei EV - „Timeless Value” - aduce designului o abordare nostalgica intr-o maniera contemporana. Pe langa „IONIQ 5” - un CUV, Hyundai va lansa „IONIQ 6” - un model sedan, urmat de „IONIQ 7”, un SUV de clasa mare.

Hyundai Motor Group a dezvaluit recent platforma E-GMP (Electric-Global Modular Platform), care va sta la baza viitoarelor autovehicule electrice ale gamei. E-GMP ofera o mai mare flexibilitate in procesul de dezvoltare, pentru siguranta, eficienta, autonomie si performante sporite.

IONIQ 5 este unul dintre primele vehicule electrice din lume care va fi echipat cu un incarcator on-board de 800 V, contribuind astfel la maximizarea performantelor, a spatiului interior, dar si la optimizarea greutatii. Sistemul permite incarcarea de tip AC - 11 kWh sau de tip DC - de pana la 232 kWh (incarcare ultra-rapida). Hyundai promite incarcarea bateriei de la 10% la 80% in doar 18 minute.

IONIQ 5 a fost dezvoltat avand la baza platforma E-GMP, care ofera o mai mare flexibilitate in procesul de dezvoltare, pentru siguranta, eficienta, autonomie si performante sporite. In plus, interiorul va fi reinterpretat ca un „spatiu de locuit inteligent”, conceput pentru a oferi mai mult confort.

Noi informatii despre IONIQ 5 (interiorul autovehiculului, capacitatea de incarcare, caracteristicile de siguranta si de conectivitate) vor fi dezvaluite in curand prin intermediul retelelor sociale. 
 
Citește și:
› Hyundai dezvaluie primele imagini cu noul Tucson ...06/09/2020
› Hyundai prezinta noile Kona si Kona N Line ...06/09/2020
› Ford investește în România pentru a construi un model complet ele ...01/05/2021
› Noul Fiat 500 electric, în România de la 13.800 Euro ...01/05/2021
Comentariile cititorilor:
comments powered by Disqus


Comentează pe FORUM!
Înapoi la noutăți

 

Anunturi masini noi si second hand


Home | Știri auto | Promoții auto | Drive test | Mașini noi | Mașini SH | Utile | RCA 2021 | Wallpapers | Forum | Publicitate | Contact | RSS Feed 2.0 | urmărește Informații Auto pe Twitter

©2005 - 2021 Informații Auto. Toate drepturile rezervate.