Informații Auto logo


› cautare avansata


  HomeNoutăți Tehnologia luminilor de la noul BMW M8 GTE, inovatoare și inspirațională

Tehnologia luminilor de la noul BMW M8 GTE, inovatoare și inspirațională

Publicat în data de: 15 Ianuarie 2018
Categorii: Bmw, Motorsport, Tehnologie, Stiri.
 

Pe parcursul sezonului de motorsport 2018, piloții ce vor urca în cockpitul noului BMW M8 GTE se vor putea baza pe un aliat puternic, ale cărui beneficii vor fi resimțite în special la cursele de 24 de ore: sistemul de lumini foarte performant.foto-tehnologia luminilor de la noul bmw m8 gte inovatoare si inspirationala
Pe parcursul sezonului de motorsport 2018, piloții ce vor urca în cockpitul noului BMW M8 GTE se vor putea baza pe un aliat puternic, ale cărui beneficii vor fi resimțite în special la cursele de 24 de ore: sistemul de lumini foarte performant de la BMW M8 GTE.

Pilotul oficial BMW Alexander Sims (Marea Britanie) a intrat direct în centrul problemei: "Cursele de 24 de ore sunt pur și simplu o provocare enormă - pentru pilot, echipă și orice alte componente implicate". La aceste curse-maraton, care durează 24 de ore, un accent deosebit este pus pe eficacitatea luminilor mașinii. În urma unor teste vaste și a unei dezvoltări intensive, reacțiile din partea piloților BMW M8 GTE este mai mult decât pozitiv în această privință.

"Noua tehnologie a luminilor este remarcabilă", a declarat Philipp Eng (Austria). "Există mulți factori diferiți pentru ca luminile unei mașini de curse să fie bune. În cazul BMW M8 GTE, inginerii au făcut totul așa cum trebuie." Specialiștii de la BMW Motorsport au început efectiv cu o foaie albă de hârtie. Au creat sistemul de lumini pentru noul BMW M8 GTE de la bază, acesta fiind conceptul special pentru a fi utilizat în motorsport. Tehnologia revoluționară de ultimă oră a fost utilizată în procesul de producție, inclusiv Metal Additive Manufacturing (producția metalică aditivă). Elementele de răcire din sistemul de lumini al BMW M8 GTE au fost produse utilizând o procedură specială de imprimare 3D.

De asemenea, inginerii au utilizat producție aditivă pentru a verifica imediat rezultatele simulărilor de pe circuite, cu ajutorul componentelor produse cu imprimantă 3D. Testul de anduranță de la Le Castellet (Franța) a jucat un rol foarte important. "Poți parcurge diferite scenarii de iluminat la Paul Ricard, de la un circuit luminat parțial până la unul complet iluminat", a declarat Martin Tomczyk (Germania). "Cu toții am fost impresionați de luminile de la BMW M8 GTE. Vizibilitatea bună este extrem de importantă pentru noi, piloții, pe timpul nopții. Și avem parte de așa ceva."

Sistemul de lumini al noului avanpost GT al BMW Motorsport nu numai că stabilește repere în ceea ce privește tehnologia - și designul farurilor BMW M8 GTE arată fantastic. Designul se bazează pe farurile circulare duble, tradiționale pentru marcă, cu două inele LED. Stopurile subliniază proximitatea cu noul BMW Seria 8 Coupé și se inspiră din designul luminilor de serie.

Fanii vor putea vedea designul impresionant și performanțele tehnologiei de lumini ale noului BMW M8 GTE la "Daytona International Speedway", la finalul lunii ianuarie.

 
 
Citește și:
› Noi modele entry-level cu propulsie plug-in hybrid pentru BMW Ser ...21/02/2021
› Primele informații oficiale BMW iX3 ...18/07/2020
› BMW lansează noile Seria 5 Sedan și Touring ...31/05/2020
› MINI câștigă Raliul Dakar 2020 ...18/01/2020
› Volkswagen Motorsport aruncă în aer standardele aerodinamicii ...10/06/2018
› BMW revine la Le Mans cu premiera mondială a noului BMW Seria 8 C ...14/05/2018
› Luminile OLED digitale sunt lansate în premieră pentru Audi Q5 ...06/09/2020
› Citroen lanseaza un nou model de ochelari ce trateaza raul de maș ...09/06/2019
› BMW și Jaguar Land Rover vor colabora pentru dezvoltarea tehnolog ...09/06/2019
Comentariile cititorilor:
comments powered by Disqus


Comentează pe FORUM!
Înapoi la noutăți

 

Anunturi masini noi si second hand


Home | Știri auto | Promoții auto | Drive test | Mașini noi | Mașini SH | Utile | RCA 2021 | Wallpapers | Forum | Publicitate | Contact | RSS Feed 2.0 | urmărește Informații Auto pe Twitter

©2005 - 2021 Informații Auto. Toate drepturile rezervate.