Informații Auto logo


› cautare avansata


  HomeNoutăți BMW revine la Le Mans cu premiera mondială a noului BMW Seria 8 Coupe

BMW revine la Le Mans cu premiera mondială a noului BMW Seria 8 Coupe

Publicat în data de: 14 Mai 2018
Categorii: Bmw, Motorsport, Stiri.
 

Pe data de 15 iunie 2018, numărătoarea inversă pentru cursa de 24 de ore de la Le Mans va oferit cadrul perfect pentru premiera mondială a noului BMW Seria 8 Coupé.foto-bmw revine la le mans cu premiera mondiala a noului bmw seria 8 coupe
24 de ore și un moment deosebit: în ajunul legendarei curse de anduranță de la Le Mans (Franța), BMW va deschide un nou capitol în istoria fascinantă a automobilelor sport ale mărcii.

Noul automobil sport de lux a fost dezvoltat în paralel cu BMW M8 GTE, cu care BMW Motorsport se va afla pe grila de start de la Le Mans în chiar ziua următoare, pentru prima dată din 2011.

În cea de-a doua etapă a Campionatului Mondial FIA de Anduranță (WEC) 2018, BMW va înscrie două BMW M8 GTE. Aceste mașini de curse și-au demonstrat deja potențialul în etapa de deschidere a sezonului, găzduită de Spa-Francorchamps (Belgia), și în IMSA WeatherTech SportsCar Championship, competiția de anduranță din America de Nord. Acum, acestea vor fi urmate de debutul modelului, a transmisiei și a tehnologiei de suspensie de serie care beneficiază enorm de pe urma experienței acumulate în motorsport. Competența profundă din cursele auto este concentrată în special în noul BMW M850i xDrive Coupé, care oferă caracteristici de manevrabilitate dinamică remarcabile datorită noului motor V8, tracțiunii integrale inteligente, diferențialului blocante controlat al punții spate, direcției active integral, tehnologiei de suspensie M Professional adaptive - dispune de stabilizare activă a ruliului - și jantelor de 20 de țoli, din aliaj ușor, echipate cu anvelope de înaltă performanță.

"Nici că există decor mai potrivit pentru premiera mondială a noului BMW Seria 8 Coupé decât cursa de 24 de ore de la Le Mans", a declarat Klaus Fröhlich, membru al Consiliului de Administrație al BMW AG și responsabil pentru dezvoltare. "Cursa este o demonstrație autentică de pasiune, dinamică și calități de anduranță. Aceste caracteristici definesc noul nostru automobil sport într-un mod special."

Spectrul larg de experiențe de condus reflectă caracterul unic al noului BMW Seria 8 Coupé în cadrul mediului său competițional. Livrarea spontană a puterii, agilitatea captivantă și cel mai înalt grad de precizie în situațiile de condus foarte dinamic subliniază personalitatea dovedită în curse a automobilului sport. Noul BMW Seria 8 Coupé este convingător în egală măsură în rol de navă-amiral care își răsfață pasagerii nu doar prin confortul călătoriei pe distanțe lungi pe autostrăzi sau drumuri naționale, ci și prin ambianța sa de lux modern și dotările cu echipamente de înaltă clasă.

Prin urmare, premiera mondială a BMW Seria 8 Coupé la Le Mans înseamnă și startul plin de emoție al actualei ofensive de modele a mărcii în clasa de lux. Prezența sporită în acest segment este unul din domeniile de acțiune definite de BMW Group în strategia sa NUMBER ONE > NEXT. Prin lansarea pe piață a noului BMW Seria 8 Coupé, care va începe în cea de-a doua jumătate a anului 2018, vor fi îndeplinite cele mai înalte standarde în vârful gamei în ceea ce privește dinamica și cultura condusului.

 
 
Citește și:
› Noi modele entry-level cu propulsie plug-in hybrid pentru BMW Ser ...21/02/2021
› Primele informații oficiale BMW iX3 ...18/07/2020
› BMW lansează noile Seria 5 Sedan și Touring ...31/05/2020
› MINI câștigă Raliul Dakar 2020 ...18/01/2020
› Volkswagen Motorsport aruncă în aer standardele aerodinamicii ...10/06/2018
Comentariile cititorilor:
comments powered by Disqus


Comentează pe FORUM!
Înapoi la noutăți

 

Anunturi masini noi si second hand


Home | Știri auto | Promoții auto | Drive test | Mașini noi | Mașini SH | Utile | RCA 2021 | Wallpapers | Forum | Publicitate | Contact | RSS Feed 2.0 | urmărește Informații Auto pe Twitter

©2005 - 2021 Informații Auto. Toate drepturile rezervate.