Informații Auto logo


› cautare avansata


  HomeNoutăți Frankfurt IAA 2017: BMW i Vision Dynamics, Gran Coupe cu o autonomie de 600 km

Frankfurt IAA 2017: BMW i Vision Dynamics, Gran Coupe cu o autonomie de 600 km

Publicat în data de: 13 Septembrie 2017
Categorii: Bmw, Auto-show, Concept, Stiri, Electric, Frankfurt.
 

La doar un an de la prezentarea viziunilor NEXT 100 orientate spre viitor, BMW Group introduce, cu ocazia ediției 2017 a IAA Cars de la Frankfurt, mobilitatea electrică a viitorului mult mai apropiat.foto-frankfurt iaa 2017 bmw i vision dynamics gran coupe cu o autonomie de 600 km
 ›Galerie foto:
foto-frankfurt iaa 2017 bmw i vision dynamics gran coupe cu o autonomie de 600 km foto-frankfurt iaa 2017 bmw i vision dynamics gran coupe cu o autonomie de 600 km foto-frankfurt iaa 2017 bmw i vision dynamics gran coupe cu o autonomie de 600 km foto-frankfurt iaa 2017 bmw i vision dynamics gran coupe cu o autonomie de 600 km
foto-frankfurt iaa 2017 bmw i vision dynamics gran coupe cu o autonomie de 600 km foto-frankfurt iaa 2017 bmw i vision dynamics gran coupe cu o autonomie de 600 km
BMW i Vision Dynamics este un Gran Coupé cu patru uși, cu o autonomie de 600 de kilometri, o viteză maximă de peste 200 km/h și o accelerație 0-100 km/h în patru secunde, care oferă o imagine a experienței electromobilității viitorului cu un nivel nou de eleganță sportivă.

"La BMW Group, viitorul mobilității electrice a sosit deja", spune Harald Krüger, președintele Consiliului de Administrație al BMW AG. "Avem mai multe automobile electrificate pe șosea decât orice competitor consacrat și suntem angajați în extinderea activităților noastre în domeniul mobilității electrice ca parte a strategiei NUMBER ONE > NEXT. Până în 2025, vom oferi 25 de modele cu sistem de propulsie electrificat - 12 dintre aceste vor fi exclusiv electrice. Prin BMW i Vision Dynamics, prezentăm modul în care vedem mobilitatea electrică viitoare dintre i3 și i8: un Gran Coupé cu patru uși, dinamic și avangardist. Prin urmare, electrificăm marca tradițională BMW și, în același timp, transpunem BMW i într-o dimensiune complet nouă."

BMW i impune ritmul inovației
BMW i este un simbol al vehiculelor vizionare și o nouă înțelegere a mobilității premium orientată pe dezvoltare durabilă. "BMW i este motorul inovației pentru BMW Group", explică Klaus Fröhlich, membru al Consiliului de Administrație al BMW AG și responsabil pentru dezvoltare. "Aici, soluțiile vizionare și conceptele pregătite pentru viitor devin realitate în premieră. Dar, de asemenea, BMW i acționează ca un avanpost al inovației pentru celelalte mărci ale noastre. BMW i Vision Dynamics ne permite să arătăm să arătăm chiar acum cum ar putea arăta un alt BMW electric. Iar BMW și-a demonstrat, de-a lungul istoriei sale, talentul de a transforma viziunile în realitate."

Designul inspirațional al modelelor BMW i este deosebit de eficient atât în semnalizarea vizuală a rolului de pionierat al mărcii, cât și în ceea a face un lucru pe care oamenii îl pot experimenta. "Prin modelele i3 și i8 am proiectat un automobil revoluționar și un automobil sport revoluționar", afirmă Adrian van Hooydonk, vicepreședinte executiv al BMW Group Design. "Acum, BMW i Vision Dynamics combină mobilitatea electrică cu valorile de bază ale BMW: dinamism și eleganță. Prin urmare, demonstrăm modul în care gama de produse și limbajul de design al BMW i pot fi dezvoltate în continuare în alte concepte."

"I do more with less" - identitatea de design a BMW i
Conceptul BMW i Vision Dynamics reprezintă o evoluție suplimentară a proporțiilor BMW clasice; un ampatament lung, linia cursivă a acoperișului și consolele scurte creează un profil de bază care strălucește prin eleganță și dinamism. Această siluetă este întărită de suprafețe de contur mari și fluente, imaginea exteriorului dând impresia că ar fi tăiat dintr-o singură bucată. Cerințele aerodinamice definesc aspectul avangardist al automobilului până la cele mai mici detalii. Conexiunile aproape vizibile și integrarea fluentă a sticlei în caroseria principală conferă studiului o impresie de ansamblu modernă și tehnică. Tensiunea dintre suprafețele mari și detaliile fin lucrate este, într-o mod discret și intuitiv - în contrast cu maniera grandioasă -, un indiciu al tehnologiei inovatoare din automobil. Iar acest lucru este în conformitate cu identitatea BMW i: "I do more with less".

Grafica emblematică a geamurilor simbolizează experiența interioară a viitorului
În cadrul progresiei liniare, aliniată în mod corespunzător, a suprafețelor de-a lungul flancurilor, noua caracterizare a profilului geamurilor este o caracteristică distinctă a BMW i Vision Dynamics. Acest indiciu emblematic de design, care a debutat la primele modele BMW i, este prezentat aici într-o interpretare fresh, condusă de funcții, și care accentuează și identitatea flancurilor masinii. Forma lor aproape simetrică permite tuturor pasagerilor o vizibilitate la fel de bună, evidențiind atenția acordată pasagerilor și experiența comună a condusului în interior. Acesta este un lucru care va câștiga și mai multă importanță în viitor, în special în ceea ce privește condusul (semi)autonom și conectat. Experiența deosebită a condusului este îmbunătățită și de suprafața de sticlă integrală care se întinde de la parbriz la lunetă. Acest lucru sporește senzația de spațiu și permite un sentiment de spațialitate și libertate în interiorul automobilului care contrazice silueta exterioară dinamică. Privită din exterior, grafica neîntreruptă a acoperișului consolidează senzația de exterior modern datorită tranzițiilor perfect prin partea frontală și cea spate.

Simbolurile familiare din față capătă o nouă semnificație
Grila BMW proeminentă și închisă din partea frontală minimalistă reunește trecutul și viitorul BMW în ceva mai mult decât termeni de stilistică. Chiar dacă grila BMW a reprezentat anterior un simbol pentru competența companiei în dezvoltarea trenurilor de rulare, BMW i Vision Dynamics o utilizează ca declarații de cunoștințe tehnologice. Într-adevăr, senzorii de la bază transformă grila într-o "suprafață inteligentă". În mod similar, farurile combină tradiția și viitorul. Partea frontală BMW clasică, cu faruri rotunde duble, este reproiectată într-o interpretare foarte modernă și simplă. Cele două elemente LED independente și complexe de pe fiecare parte a "nasului" integrează toate funcțiile de iluminare necesare și oferă, totodată, un aspect foarte atractiv, caracteristic BMW.

Imagine echilibrată și dinamică și a spatelui
Curbele cursive ghidează profilul orizontal al automobilului atunci când este privit din spate și adăugă echilibru și putere. Înclinarea celulei pasagerilor creează umeri largi și o prezență musculoasă. Cea mai atractivă caracteristică a spatelui o reprezintă stopurile în formă de L. Decupajul lor subțire subliniază eficiența dinamică a vision vehicle la un nivel detaliat, accentuând, în același timp, poziția lată pe șosea.

BMW i Vision Dynamics emană modernitate, progresivitate și o estetică tehnică atractivă din orice unghi. Ca deschizător de drum pentru marca BMW, acesta prezintă foarte clar viziunea viitoare a BMW Group de a mobiliza emoțional mobilitatea electrificată. Într-adevăr, BMW va continua, și în anii următori, să își concentreze atenția asupra automobilelor sportive și elegante.

 
 
Citește și:
› Noi modele entry-level cu propulsie plug-in hybrid pentru BMW Ser ...21/02/2021
› Primele informații oficiale BMW iX3 ...18/07/2020
› BMW lansează noile Seria 5 Sedan și Touring ...31/05/2020
› Dacia adoptă motorizarea electrică! ...22/02/2020
› Noul Kia Sorento va debuta la Salonul Auto de la Geneva ...04/02/2020
› Audi la Salonul Auto IAA 2019 de la Frankfurt ...06/10/2019
› Dacia Bigster Concept, prima imagine a evoluției mărcii Dacia ...17/01/2021
› Fiat Concept Centoventi, cel mai bun concept auto ...26/07/2020
› Audi Sportback e-tron concept ...18/07/2020
› Ford investește în România pentru a construi un model complet ele ...01/05/2021
› Noul Fiat 500 electric, în România de la 13.800 Euro ...01/05/2021
› Hyundai dezvaluie primele detalii despre IONIQ 5 ...09/01/2021
› Kia lansează XCEED și CEED SW plug-in hybrid ...06/10/2019
› BMW i Hydrogen NEXT la Salonul Auto de la Frankfurt 2019 ...06/10/2019
› Audi la Salonul Auto IAA 2019 de la Frankfurt ...06/10/2019
Comentariile cititorilor:
comments powered by Disqus


Comentează pe FORUM!
Înapoi la noutăți

 

Anunturi masini noi si second hand


Home | Știri auto | Promoții auto | Drive test | Mașini noi | Mașini SH | Utile | RCA 2021 | Wallpapers | Forum | Publicitate | Contact | RSS Feed 2.0 | urmărește Informații Auto pe Twitter

©2005 - 2021 Informații Auto. Toate drepturile rezervate.