Informații Auto logo


› cautare avansata


  HomeNoutăți Yamaha I05GEN, vehicul concept ce revoluționează deplasarea în orașele aglomerate

Yamaha I05GEN, vehicul concept ce revoluționează deplasarea în orașele aglomerate

Publicat în data de: 04 Septembrie 2016
Categorii: Concept, Tehnologie, Stiri, Electric, Motociclete.
 

Yamaha Motor a dezolvat, cu ajutorul BASF, o soluție menită să facă deplasările pe distanțe scurte confortabile și practice. Este vorba de un vehicul electric, I05GEN, cu trei roți, expus în prezent la Muzeul de Arhitectură Toyo Ito din Tokio.foto-yamaha i05gen vehicul concept ce revolutioneaza deplasarea in orasele aglomerate
Ce face acest vehicul să fie deosebit față de altele?

La vehiculele moderne, anvelopele sunt elementul principal pentru o călătorie confortabilă și relaxantă. De aceea, pentru a îmbunătăți experiență deplasării, la fabricarea anvelopelor a fost utilizat poliuretanul Infinergy® - primul poliuretan termoplastic expandat și Elastollan® - un alt poliuretan termoplastic de la BASF.

Ceea ce contribuie la designul uimitor al anvelopelor este structura celulară caracteristică a poliuretanului Infinergy. În plus, Elastollan permite o varietate de texturi și culori pe suprafață anvelopelor: imaginați-va un astfel de vehicul cu anvelope în toate culorile curcubeului!

“Echipa designfabrik® contribuie la transformarea ideilor în produse de actualitate care îmbunătățesc calitatea vieții” a subliniat Andy Postlethwaite, Senior VP al Diviziei Materiale Performanțe - Asia Pacific, din cadrul BASF. „Prin faptul că ne-am oferit serviciile de consultanță în alegerea culorilor, materialelor și finisajelor pentru I05GEN, am ajutat Yamaha să dezvolte conceptul de ‘Dinamism rafinat’ ". designfabrik Tokyo este departamentul din cadrul Diviziei Materiale Performanțe care ghidează proiectanții și inginerii industriali în fiecare etapă de dezvoltare a produsului, pentru a transformă ideile creative în realitate, oferind asistență de specialitate în legătură cu utilizarea diferitelor materiale.”

Plăcile Styrodur® rezistente la comprimare, impermeabile, rezistente la putrezire, protejează locuințele împotriva căldurii, frigului și umezelii de mai bine de 50 de ani.

Polistirenul extrudat verde este caracterizat prin calitate și fiabilitate, dublate din partea BASF de demersuri constante de obținere a certificărilor necesare. In prezent, placile Styrodur reprezinta materialul izolant cu cel mai mare numar de utilizari aprobat pe piata polistirenului extrudat din Germania. Izolarea cu ajutorul placilor Styrodur extinde durata de viata a cladirilor, le mareste valoarea si imbunatateste calitatea habitatului. Placile Styrodur care contin celule de aer sunt disponibile in diverse varietati ce difera in principal din punct de vedere al rezistentei la comprimare.

 
 
Citește și:
› Dacia Bigster Concept, prima imagine a evoluției mărcii Dacia ...17/01/2021
› Fiat Concept Centoventi, cel mai bun concept auto ...26/07/2020
› Audi Sportback e-tron concept ...18/07/2020
› Luminile OLED digitale sunt lansate în premieră pentru Audi Q5 ...06/09/2020
› Citroen lanseaza un nou model de ochelari ce trateaza raul de maș ...09/06/2019
› BMW și Jaguar Land Rover vor colabora pentru dezvoltarea tehnolog ...09/06/2019
› Ford investește în România pentru a construi un model complet ele ...01/05/2021
› Noul Fiat 500 electric, în România de la 13.800 Euro ...01/05/2021
› Hyundai dezvaluie primele detalii despre IONIQ 5 ...09/01/2021
› BMW Hover Ride, concept de design în parteneriat cu LEGO ...20/02/2017
› BMW S 1000 XR joacă în Resident Evil: The Final Chapter ...03/02/2017
› VIDEO: Honda a prezentat motocicleta care se auto-balansează ...09/01/2017
Comentariile cititorilor:
comments powered by Disqus


Comentează pe FORUM!
Înapoi la noutăți

 

Anunturi masini noi si second hand


Home | Știri auto | Promoții auto | Drive test | Mașini noi | Mașini SH | Utile | RCA 2021 | Wallpapers | Forum | Publicitate | Contact | RSS Feed 2.0 | urmărește Informații Auto pe Twitter

©2005 - 2021 Informații Auto. Toate drepturile rezervate.