Informații Auto logo


› cautare avansata


  HomeNoutăți Noul sedan Volvo S60, fără propulsie diesel

Noul sedan Volvo S60, fără propulsie diesel

Publicat în data de: 20 Mai 2018
Categorii: Volvo, Tehnologie, Stiri.
 

Noul sedan Volvo S60 - care va fi lansat spre finalul acestei primăveri - va fi primul Volvo fără varianta de motorizare diesel. În acest fel se consolidează angajamentul Volvo pe termen lung pentru un viitor fără motoare cu combustie.foto-noul sedan volvo s60 fara propulsie diesel
Toate noile modele Volvo lansate începând cu 2019 vor fi disponibile fie în varianta hibrid și motor pe benzină, fie hibrid plug-in și motor pe benzină, fie vehicul full electric.

DRUMUL CĂTRE ELECTRIFICAREA COMPLETĂ
Știai că Volvo Cars a fost primul producător auto tradițional care și-a luat angajamentul electrificării în iulie 2017?

În viitor, vei avea de ales dintr-un portofoliu de mașini electrificate pentru toată gama de modele, cuprinzând mașini complet electrice, modele plug-in hibride și hibride ușoare.

”Viitorul nostru este electric și nu vom mai dezvolta noi generații de motoare diesel”, spune Håkan Samuelsson, președinte și CEO al Volvo Cars. ”Vom renunța treptat la mașini care au doar motor cu combustie internă, înlocuindu-le cu versiuni hibride cu motor pe benzină ca opțiune tranzitorie în drumul nostru către electrificarea completă. Noul S60 reprezintă următorul pas în acest angajament.”

Obiectivul Volvo Cars este ca mașinile complet electrice să reprezinte până la 50% din vânzările globale ale companiei până în 2025. E doar o parte din strategia noastră pentru sustenabilitate maximă. În ceea ce privește electrificarea, Drive-E reprezintă un angajament deplin față de sustenabilitate. Totul, de la materialele folosite pentru automobilele noastre, până la fabricile noastre, este creat cu o abordare ecologică.

DETALII DESPRE NOUL VOLVO S60
Noul S60, sedanul premium de dimensiuni medii, are la bază platforma scalabilă SPA dezvoltată de Volvo Cars, care stă și la baza modelelor premiate din seria 60 și 90. Varianta estate a lui S60, V60, a fost lansat la începutul anului în Stockholm.

La început, noul S60 va fi disponibil cu o gamă de motoare pe benzină cu patru cilindri Drive-E, dar și cele două versiuni plug-in hibrid cu motor pe benzină. Versiunile hibride ușoare vor fi disponibile începând de anul viitor.

Producția noului S60 va începe în această toamnă în noua unitate de producție din Charleston, Carolina de Sud. Fabrica din Charleston va fi singura unitate de producție pentru noul S60, ceea ce înseamnă că modelele S60 construite în SUA vor fi vândute pe piața americană, dar și peste oceane prin exporturi.

 
 
Citește și:
› Volvo va limita viteza maximă a automobilelor sale ...01/04/2019
› Noul concept Volvo Cars 360c: de ce să zbori când poți fi condus? ...08/09/2018
› Luminile OLED digitale sunt lansate în premieră pentru Audi Q5 ...06/09/2020
› Citroen lanseaza un nou model de ochelari ce trateaza raul de maș ...09/06/2019
› BMW și Jaguar Land Rover vor colabora pentru dezvoltarea tehnolog ...09/06/2019
Comentariile cititorilor:
comments powered by Disqus


Comentează pe FORUM!
Înapoi la noutăți

 

Anunturi masini noi si second hand


Home | Știri auto | Promoții auto | Drive test | Mașini noi | Mașini SH | Utile | RCA 2021 | Wallpapers | Forum | Publicitate | Contact | RSS Feed 2.0 | urmărește Informații Auto pe Twitter

©2005 - 2021 Informații Auto. Toate drepturile rezervate.