Informații Auto logo


› cautare avansata


  HomeNoutăți BMW Seria 8 Coupe testat pe circuit

BMW Seria 8 Coupe testat pe circuit

Publicat în data de: 25 Ianuarie 2018
Categorii: Bmw, Foto-spion, Stiri.
 

Prin prezentarea BMW Seria 8 Concept, BMW a oferit indicii despre noul model sport din segmentul de lux pe care compania Îl pregătește. BMW Seria 8 Coupé își demonstrează și calitățile dinamice.foto-bmw seria 8 coupe testat pe circuit
 ›Galerie foto:
foto-bmw seria 8 coupe testat pe circuit foto-bmw seria 8 coupe testat pe circuit foto-bmw seria 8 coupe testat pe circuit foto-bmw seria 8 coupe testat pe circuit
foto-bmw seria 8 coupe testat pe circuit foto-bmw seria 8 coupe testat pe circuit foto-bmw seria 8 coupe testat pe circuit foto-bmw seria 8 coupe testat pe circuit
foto-bmw seria 8 coupe testat pe circuit
Un prototip apropiat de modelul de serie a trecut prin teste intensive pe circuitul rapid din Aprilia (Italia). Testele au contribuit în special la optimizarea dinamicii automobilului pe suprafețe cu coeficient de frecare ridicat și marchează încă o etapă decisivă spre lansarea noului BMW Seria 8 Coupé ce va avea loc în 2018.

Testele sunt realizate cu un prototip puternic camuflat, care totuși oferă un indiciu puternic cu privire la proporțiile sportive ale noului BMW Seria 8 Coupé. Ca și în cazul BMW Seria 8 Concept, liniile dinamice întinse, silueta plată și partea frontală și cea spate puternice evocă o imagine deosebit de dinamică.

Această impresie este confirmată cu fiecare tur parcurs pe circuitul de teste din Italia. Cu circuitul său oval, lung de aproximativ patru kilometri, care include și viraje abrupte, zona situată în imediata apropiere a Romei oferă, mai presus de orice, condițiile perfecte pentru teste de mare viteză și coeficient de frecare ridicat. În plus, comportamentul accelerării, al frânării și al direcției noului automobil sport este analizat pe circuite, trasee de slalom și diferite suprafețe rutiere. Programul de test extrem de solicitant facilitează armonizarea tuturor sistemelor de transmisie și suspensie. Noul BMW Seria 8 Coupé a arătat că oferă agilitate și precizie maxime în situații de dinamică ridicată. De asemenea, automobilul este capabil să îndeplinească cele mai înalte cerințe în ceea ce privește supremația și confortul.

"Testele în cele mai severe condiții arată că suntem pe drumul cel bun cu conceptul nostru pentru noul BMW Seria 8 Coupé. Valorile de dinamică deja realizate sunt absolut impresionante. Clienții și fanii noștri se pot aștepta la un automobil sport autentic", declară Klaus Fröhlich, membru al Consiliului de Administrație al BMW AG și responsabil pentru dezvoltare și cercetare, care supervizează programul de teste din Italia.

Potențialul de dinamică mare rezultă dintr-o legătură strânsă între motorsport și producția de serie. Noul BMW Seria 8 Coupé este dezvoltat în paralel și în strânsă coordonare cu BMW M8 și mașina de curse BMW M8 GTE. În timp ce prototipul modelului de producție este supus testelor de anduranță, echipele, care sunt susținute de BMW Motorsport, se pregătesc în prezent la Daytona (SUA) pentru prima apariție în competiții a noului BMW M8 GTE. La 27/28 ianuarie, BMW M8 GTE își va face debutul în cursa de 24 de ore de la Daytona. În iunie 2018, modelul va participa la cursa de 24 de ore de la Le Mans. Cunoștințele acumulate acolo și la alte competiții sportive din Campionatul Mondial de Anduranță (FIA WEC) și IMSA WeatherTech SportsCar Championship (IWSC) din America de Nord vor reprezenta beneficii pentru dezvoltarea BMW Seria 8 Coupé.

De asemenea, cunoștințele acumulate în timpul antrenamentelor și pe circuit vor ajuta la dezvoltarea noului BMW M8. În iunie 2017, un prototip al acestui nou model de la BMW M GmbH a fost prezentat cu ocazia cursei de 24 de ore de la Nürburgring. Bucla Nordschleife a legendarului circuit este și principala locație de teste și îmbunătățire suplimentară a noului BMW M8.

 
 
Citește și:
› Noi modele entry-level cu propulsie plug-in hybrid pentru BMW Ser ...21/02/2021
› Primele informații oficiale BMW iX3 ...18/07/2020
› BMW lansează noile Seria 5 Sedan și Touring ...31/05/2020
› Noul BMW Seria 8 Cabriolet, teste prin aridul Death Valley ...01/09/2018
› Noul BMW Seria 3 Sedan: botezul focului în Infernul Verde ...16/08/2018
› Audi e-tron, fiecare km de coborâre adaugă aproximativ un km de a ...13/08/2018
Comentariile cititorilor:
comments powered by Disqus


Comentează pe FORUM!
Înapoi la noutăți

 

Anunturi masini noi si second hand


Home | Știri auto | Promoții auto | Drive test | Mașini noi | Mașini SH | Utile | RCA 2021 | Wallpapers | Forum | Publicitate | Contact | RSS Feed 2.0 | urmărește Informații Auto pe Twitter

©2005 - 2021 Informații Auto. Toate drepturile rezervate.