Informații Auto logo


› cautare avansata


  HomeNoutăți Opel si Vauxhall se alatura Grupului PSA

Opel si Vauxhall se alatura Grupului PSA

Publicat în data de: 06 August 2017
Categorii: Citroen, Opel, Peugeot, Stiri.
 

Grupul PSA anunță încheierea achiziției filialelor Opel și Vauxhall ale General Motors, un proiect care a fost semnat pe 6 martie 2017.foto-opel si vauxhall se alatura grupului psa
Împreună cu Opel și Vauxhall, Grupul PSA devine al doilea cel mai important producător auto din Europa, cu o cotă de piață de 17% în prima jumătate a anului. Bazându-se pe această tranzacție și având, acum, cinci mărci auto complementare și bine poziționate, Grupul PSA își va consolida prezența pe cele mai importante piețe europene și acest lucru va costitui baza unei creșteri profitablile în toată lumea.

Începând din luna august, Opel și Vauxhall se dedică construirii unui plan stategic cu ajutorul Grupului PSA, cu obiectivul de a-și restabili principiile economice. Echipele Opel și Vauxhall vor prezenta acest plan în 100 de zile și îi vor asigura execuția, mobilizați de sinergiile generate de către noul Grup, estimate la aproximativ 1.7 milioane pe an la jumătatea trimestrului.

Încheierea acestei tranzacții marchează un pas important în dezvoltarea Grupului PSA, care a fost posibilă datorită angajamentului puternic al echipelor implicate. Comitetul de Supraveghere dorește să mulțumească președintelui Carlos Tavares și directorului financiar Jean Baptiste de Chatillon pentru implicarea în această tranzacție ca parte a Comitetului de Management. În ceea ce privesc provocările apărute pentru Grupul PSA, se consideră necesară motivarea în legătură cu implementarea planului de redresare al firmei Opel, în condiții care vor fi specificate la o dată ulterioară.

În paralel, achiziția operațiunilor financiare europene ale General Motors este în curs, supusă validării de către diferitele autorități de reglementare și este planificată pentru a doua jumătate a anului 2017.

Despre Grupul PSA
Cu vânzări și câștiguri de 54 de miliarde de Euro în 2015, Grupul PSA concepe experiențe automobilistice unice și furnizează soluții de mobilitate care oferă libertate și bucurie clienților din întreaga lume. Grupul sprijină producția de modele a celor trei mărci: Peugeot, Citroen și DS, dar, de asemenea, oferă și o gamă largă de servicii de mobilitate cu ajutorul mărcii Free2Mov pentru a răspunde nevoilor și așteptărilor utilizatorilor de automobile. PSA este lider european în privința emisiilor de CO₂, cu o medie de 102,4 grame pe kilometru în 2016 și este unul dintre pionerii din domeniul mașinilor autonome și conectate, cu o flotă de 2,3 milioane de vehicule în lume. Activitățile sale se extind, de asemenea, la finanțare prin intermediul Băncii PSA Finance și la echipamente dezvoltate la Faurecia.

 
 
Citește și:
› Citroen E-C4 - 100% ELECTRIC ...18/07/2020
› Citroen lanseaza un nou model de ochelari ce trateaza raul de maș ...09/06/2019
› Noul Citroen Berlingo câștigă premiul International Van of the Ye ...23/09/2018
› Noua față a mărcii: primele detalii asupra conceptului Opel GT X ...12/08/2018
› Noul concept Opel schimbă imaginea mărcii ...19/07/2018
› Opel este gata înainte de termenul limită pentru standardul Euro ...10/06/2018
› Peugeot dezvoltă o nouă gamă de vehicule sport electrificate ...22/10/2018
› Motorul PSA cu trei cilindri a primit premiul Motorul Internation ...16/06/2018
› Noul Peugeot 508 SW - un break radical ...10/06/2018
Comentariile cititorilor:
comments powered by Disqus


Comentează pe FORUM!
Înapoi la noutăți

 

Anunturi masini noi si second hand


Home | Știri auto | Promoții auto | Drive test | Mașini noi | Mașini SH | Utile | RCA 2021 | Wallpapers | Forum | Publicitate | Contact | RSS Feed 2.0 | urmărește Informații Auto pe Twitter

©2005 - 2021 Informații Auto. Toate drepturile rezervate.