Informații Auto logo


› cautare avansata


  HomeNoutăți Nou Mitsubishi ASX pentru 2020, premiera mondiala la GENEVA

Nou Mitsubishi ASX pentru 2020, premiera mondiala la GENEVA

Publicat în data de: 17 Februarie 2019
Categorii: Mitsubishi, Auto-show, Facelift, Stiri, Geneva.
 

Mitsubishi Motors va prezenta în premieră mondială SUV-ul compact Mitsubishi ASX MY20 la Salonul Auto Internațional de la Geneva.foto-nou mitsubishi asx pentru 2020 premiera mondiala la geneva
Mitsubishi Motors Corporation (MMC) va prezenta în premieră mondială SUV-ul compact ASX model 2020 (RVR sau Outlander Sport pentru unele piețe) la cel de-al 89-lea Salon Auto Internațional de la Geneva care va avea loc între 5 și 17 martie.

De la lansarea sa din 2009, ASX a vândut aproximativ 1,32 milioane de unități în aproximativ 90 de țări. Cele mai mari piețe sunt America de Nord, Europa, Australia și China. În prezent al treilea cel mai bine vândut vehicul oferit de MMC, ASX este esențial pentru strategia globală a companiei.

Designul exterior a fost supus unei revizii generale majore potrivit filozofiei de design "robust și ingenios," care servește drept expresie a moto-ului global al MMC "Drive your Ambition."

ASX este un SUV compact proiectat pentru mediul urban, ce oferă o mare adaptabilitate iar acest lucru îl face perfect pentru orice, de la utilizarea zilnică la aventuri captivante. Structura sa ușoară, compactă, combinată cu axele vizuale dominante ale unui SUV conferă modelului ASX manevrabilitate excelentă și facilă.

Pentru piețele din Europa, ASX este acționat de un motor 2,0L MIVEC cu 16 supape combinat cu transmisie manuala cu 5 viteze sau INVECS-III CVT cu mod Sport cu 6 viteze. Sunt disponibile versiuni cu tracțiune pe două și patru roți.

ASX aduce cu sine siguranță și liniște, prin intermediul diverselor caracteristici precum structură de siguranță la impact (caroserie de tip RISE) și un sistem de frânare Forward Collision Mitigation (FCM - atenuarea coliziunii frontale).

Modificări majore de design

Conceptul de design este "Impact and Impulse (impact și impuls)". Ca și forța caracteristică Mitsubishi, designul rafinat și original proiectează o imagine puternică, invitând șoferul să își urmeze impulsurile și să accepte noi provocări.

Noul ASX aduce o evoluție în conceptul de design frontal al MMC, DYNAMIC SHIELD. Bara de protecție îmbrățișează protector partea centrală din ambele părți, iar linia pătrățoasă orizontală și cea verticală a grilei impreuna cu bara de protecție din partea de jos exprimă forță și rezistență. Dispunerea distinctivă a luminilor LED, cu semnalele de viraj și lămpile de ceață la capetele barei de protecție, imprimă o imagine distinctiva.

ASX folosește lămpi combinate LED în spate (cu excepția semnalizatoarelor de viraj) într-un design cu aspect pătrunzător care se întinde pe lățimea mașinii și îi accentuează postura cuprinzătoare. Stilul plăcii de protecție de pe partea inferioară a barei de protecție proiectează o imagine de forță.

Culoarea

ASX va fi disponibil în Roșu Diamant viu și intens strălucitor, Portocaliu Soare sportiv și energic și Brun Stejar lucios și rafinat.

Îmbunătățiri pentru Smartphone-link Display Audio (SDA)

Smartphone-link Display Audio (SDA) a fost îmbunătățit iar acum oferă conectivitate mai avansată.

Dimensiunea afișajului a fost crescută de la șapte la opt inches. Clipurile video stocate pe memoria USB pot fi de asemenea vizualizate pe ecranul SDA.

Modelele de top vin echipate cu un sistem de navigație Tom Tom. Informațiile în timp real din trafic pot fi accesate acum prin conectarea la Internet cu ajutorul unui smartphone.

Curând va fi disponibilă o aplicație care folosește vitezometrul, odometrul și alte informații despre vehicul. Aplicația va verifica combustibilul rămas și va furniza instrucțiuni de navigație către cele mai apropiate stații de combustibil, precum și îndrumări legate de întreținerea optimă și intervalele de inspecție.

 
 
Citește și:
› Mitsubishi prezintă noul pick-up L200 ...10/11/2018
› Noul SUV Coupe Mitsubishi Eclipse Cross, expus în premieră în Rom ...21/09/2017
› Dacia adoptă motorizarea electrică! ...22/02/2020
› Noul Kia Sorento va debuta la Salonul Auto de la Geneva ...04/02/2020
› Audi la Salonul Auto IAA 2019 de la Frankfurt ...06/10/2019
› Skoda KODIAQ beneficiază de noi actualizări atractive ...20/04/2021
› Noul Renault Megane Sedan, în România de la 14.100 Euro ...21/02/2021
› Dacia prezintă noile Logan, Sandero și Sandero Stepway pentru 202 ...02/10/2020
› Dacia adoptă motorizarea electrică! ...22/02/2020
› Noul Kia Sorento va debuta la Salonul Auto de la Geneva ...04/02/2020
› Imagine By Kia: noul concept-car 100% electric ...11/03/2019
Comentariile cititorilor:
comments powered by Disqus


Comentează pe FORUM!
Înapoi la noutăți

 

Anunturi masini noi si second hand


Home | Știri auto | Promoții auto | Drive test | Mașini noi | Mașini SH | Utile | RCA 2021 | Wallpapers | Forum | Publicitate | Contact | RSS Feed 2.0 | urmărește Informații Auto pe Twitter

©2005 - 2021 Informații Auto. Toate drepturile rezervate.