Informații Auto logo


› cautare avansata


  HomeNoutăți Mitsubishi prezintă noul pick-up L200

Mitsubishi prezintă noul pick-up L200

Publicat în data de: 10 Noiembrie 2018
Categorii: Mitsubishi, Facelift, Stiri.
 

Mitsubishi Motors Corporation anunță premiera mondială a noului pickup truck de 1 tonă - L200 - în Bangkok, Thailanda.foto-mitsubishi prezinta noul pick-up l200
 ›Galerie foto:
foto-mitsubishi prezinta noul pick-up l200 foto-mitsubishi prezinta noul pick-up l200 foto-mitsubishi prezinta noul pick-up l200 foto-mitsubishi prezinta noul pick-up l200
foto-mitsubishi prezinta noul pick-up l200 foto-mitsubishi prezinta noul pick-up l200
Noul L200 este cea mai recentă versiune a modelului care aniversează anul acesta 40 de ani de la lansare și este produs în fabrica Laem Chabang operată de Mitsubishi Motors Thailand Co. Ltd. (MMTh).

Vehiculul este un model strategic la nivel global care, după lansarea din Thailanda va fi lansat în celelalte piețe ASEAN precum și în Oceania, Orientul Mijlociu, Europa, Africa și America Latină. Acest model va fi disponibil în aproximativ 150 de țări din întreaga lume.

Cu ocazia premierei mondiale, CEO-ul Mitsubishi Motors, Osamu Masuko, a declarat: "Noul Mitsubishi L200 este unul dintre cele mai importante modele strategice la nivel global din portofoliul Mitsubishi Motors, iar succesul lui este vital pentru creșterea sustenabilă a companiei. Noul model aduce îmbunătățiri legate de durabilitatea, fiabilitatea și confortul dezvoltate pe parcursul celor 40 de ani de la introducerea acestui model in gama Mitsubishi. Sunt convins că noul L200 va satisface nevoile și dorințele diverse ale clienților noștri din întreaga lume".

Privire generală

Noul L200 a fost dezvoltat pentru a încorpora expresia (inginerie dincolo de robustețe) care a marcat dezvoltarea sa. Printre elementele care îl fac semnificativ mai competitiv se numără: un stil mai puternic ce încorporează cea mai recentă interpretare a conceptului de design frontal Dynamic Shield; un sistem 4WD îmbunătățit care furnizează performanțe off-road mai bune și cele mai noi tehnologii din domeniul siguranței active și sistemelor de asistență pentru șofer. Per total, noul model prezintă îmbunătățiri semnificative aduse durabilității și fiabilității necesare utilizatorului comercial și confortului căutat de utilizatorul particular.

Design atrăgător "Engineered Beyond Tough"
Noul L200, prezintă un design revitalizat în cadrul conceptului "Rock Solid", care încorporează, în interior și exterior, întreaga esență a expresiei de dezvoltare "Engineered Beyond Tough" - o robustețe complet susținută de capacitatea inginerească și knowhow.

Vedere frontală
Frontul incorporează conceptul de design frontal de nouă generație "Dynamic Shield" (Scut dinamic). Linia ridicată a capotei și lămpile cu aspect mai robust amplasate mai sus, conferă noului model un front mai puternic și mai impozant.

Vedere laterală și din spate
Liniile nou sculptate, în contrast cu cele ascuțite, aripile roților extinse și accentele luminoase încorporează puterea unei camionete Mitsubishi Motors și adaugă modernitate. Piesele de iluminare și bara de protecție devin parte a designului robust, încadrând frontul și spatele și adăugând adâncime vizuală.

Interiorul
Interiorul restilizat al modelului L200 exprimă o senzație de modern și robust, cu contururi pentru panoul de comandă și fantele de aerisire. Imaginea de înaltă calitate este creată de materialele moi și cusăturile consolei de podea, cotierelor și din zona frânei de parcare.

2. Sistemul 4WD oferă performanțe All-terrain îmbunătățite
Noile modele L200 4WD sunt dotate fie cu Super-Select 4WD, care furnizează tracțiune optimă și caracteristici de manevrare pentru orice suprafață, fie Easy-Select 4WD, care simplifică trecerea de la un mod de condus la altul pentru diferite suprafețe de teren. Cu adăugarea noilor moduri de condus, ambele sisteme 4WD furnizează performanțe off-road îmbunătățite.

Un nou mod Off-road
Ambele sisteme 4WD: Super-Select și Easy-Select, folosesc un nou mod Off-road cu următoarele setări: GRAVEL (pietriș), MUD/SNOW (noroi/zăpadă), SAND (nisip) și ROCK (stâncă, doar în 4LLc). Când este angrenat, modul Off-road controlează integral puterea motorului, transmisia și frânarea pentru a regla alunecarea roții și pentru a maximiza astfel performanțele all-terrain și de auto-extragere din noroi sau zăpadă.

Hill Descent Control
Viteza vehiculului este controlată electronic pentru a permite șoferului să abordeze coborâri abrupte sau alunecoase în mai multă siguranță și cu mai multă încredere.

3. Siguranță activă / sisteme de asistare a șoferului
Noul L200 păstrează de la modelul actual durabilitatea înaltă, cadrul cu fiabilitate ridicată și structura cu elemente de siguranță la impact a cabinei și în același timp prezintă sisteme avansate, de top pentru clasa sa, în ceea ce privește siguranța activă și asistarea șoferului.

Sistemele care furnizează siguranță și asistă permanent șoferul sunt:
o Forward Collision Mitigation (FCM - atenuarea coliziunii frontale), care poate detecta vehicule și pietoni din față;

o Blind Spot Warning (BSW - avertizare pentru unghiul mort cu LCA), care ajută la evitarea lovirii laterale a altui vehicul când schimbați benzile, prin detectarea vehiculului din spate sau din lateral spate și alertarea audio și vizuală a șoferului;

o Rear Cross Traffic Alert (RCTA - alertă la traficul din spate) care, în același fel, ajută la evitarea coliziunilor când mergeți în marșarier;

o Ultrasonic Misacceleration Mitigation System (UMS - sistemul ultrasonic de atenuare a accelerării accidentale) care reduce accidentele rezultate din utilizarea incorectă a pedalei de accelerație atunci când ieșiți din parcare sau când mergeți cu spatele în parcare și alte spații închise.

Asistarea șoferului se realizează cu ajutorul monitorului Multi Around, care generează o imagine compusă (de sus) a zonei din jurul vehiculului și cu ajutorul senzorilor de parcare.

4. Performanțele și funcționalitatea camionetei
Noul L200 prezintă multe îmbunătățiri de detaliu dirijate de conceptul in vederea cresterii durabilității și a fiabilității căutate în utilizarea comercială precum și a confortului căutat în utilizarea privată. Performanțele de frânare sunt, de asemenea, îmbunătățite prin utilizarea unor discuri frontale și etriere mai mari.

Călătoria este îmbunătățită prin folosirea unor amortizoare spate mai mari care asigură un confort sporit. Creșterea numărului de viteze disponibile la cutiile automate, noua transmisie A/T dispunând de 6 viteze, față de actuala A/T cu 5 viteze, va permite o accelerare mai lină și mai puternică și în același timp mai mult rafinament.

Planuri de lansare

După lansarea vânzărilor în Thailanda în cursul acestui an, noul L200 este programat să fie lansat în mod succesiv pe piețele din zona ASEAN, Oceania, Orientul Mijlociu, Europa, Africa și America Latină, ajungând să fie vândut în final în aproximativ 150 de țări din toată lumea. In Europa, noul model L200, va fi disponibil din toamna anului 2019.

MMC plănuiește să vândă ca. 180.000 de unități din noul și actualul model în acest an fiscal. L200 este un model strategic la nivel global și al doilea cel mai bine vândut model al MMC, după SUV-ul de dimensiune medie Outlander.

 
 
Citește și:
› Nou Mitsubishi ASX pentru 2020, premiera mondiala la GENEVA ...17/02/2019
› Noul SUV Coupe Mitsubishi Eclipse Cross, expus în premieră în Rom ...21/09/2017
› Skoda KODIAQ beneficiază de noi actualizări atractive ...20/04/2021
› Noul Renault Megane Sedan, în România de la 14.100 Euro ...21/02/2021
› Dacia prezintă noile Logan, Sandero și Sandero Stepway pentru 202 ...02/10/2020
Comentariile cititorilor:
comments powered by Disqus


Comentează pe FORUM!
Înapoi la noutăți

 

Anunturi masini noi si second hand


Home | Știri auto | Promoții auto | Drive test | Mașini noi | Mașini SH | Utile | RCA 2021 | Wallpapers | Forum | Publicitate | Contact | RSS Feed 2.0 | urmărește Informații Auto pe Twitter

©2005 - 2021 Informații Auto. Toate drepturile rezervate.