Informații Auto logo


› cautare avansata


  HomeNoutăți Kia Rio, cea mai fiabilă mașină

Kia Rio, cea mai fiabilă mașină

Publicat în data de: 25 Februarie 2018
Categorii: Kia, Statistici, Stiri.
 

Kia Rio este cea mai fiabilă mașină din clasa mică, potrivit studiului J.D. Power 2018. În clasamentul mărcilor non-premium Kia se situează pe locul 2, iar în ierarhia generală a brandurilor pe locul 5 - cea mai bună clasare din istoria brandului.foto-kia rio cea mai fiabila masina
 ›Galerie foto:
foto-kia rio cea mai fiabila masina foto-kia rio cea mai fiabila masina foto-kia rio cea mai fiabila masina
Această clasare obținută de Rio consolidează angajamentul brand-ului de a produce vehicule de cea mai înaltă calitate.

Studiul cu privire la fiabilitatea vehiculelor, J.D. Power Vehicle Dependability 2018 (VDS) a poziționat Kia Rio ca lider în categoria „Small Car” (clasa mică). Studiul din industria auto examinează problemele raportate în ultimele 12 luni de către primii proprietari ai vehiculelor cu o vechime de trei ani (modelele cu an de fabricație 2015). Fiabilitatea generală este determinată de numărul de probleme raportate per 100 vehicule (PP100). Astfel, un scor mai mic arată un nivel de calitate pe termen lung mai ridicat. Kia Rio s-a situat pe primul loc, cu un scor de 103 PP100.

„Rezultatele studiului de fiabilitate J.D. Power Vehicle Dependability Study demonstrează angajamentul continuu al brandului Kia de a construi produse de calitate, de clasă mondială care oferă o valoare extraordinară cumpărătorilor noștri,” a spus Greg Silvestri, șeful operațiunilor de service al Kia Motors America (KMA). „Rio arată încă o dată cât de mult a progresat întreaga gamă de modele Kia și această calitate este o dovadă tangibilă a strategiei pe termen lung de a îmbunătăți experiența proprietarilor de vehicule Kia.”

Brandul Kia și-a îmbunătățit poziția în studiul anual, situându-se pe locul doi între toate mărcile Non-Premium, cu doar 122 PP100. La nivelul industriei auto, Kia a câștigat 12 locuri în clasament, raportat la poziția pe care o avea în studiul VDS realizat de J.D. Power în 2016. Scopul studiului este de a măsura calitatea vehiculelor pe termen lung, inclusiv noile tehnologii și dotări disponibile în acest moment. Include analiza a 32 de mărci și 225 de modele, acoperind 177 probleme specifice grupate în opt categorii majore (Seats, HVAC, Features/Controls/Displays (FCD), Driving Experience, Interior, Engine/Transmission, Exterior, Audio/Communication/Entertainment & Navigation (ACEN). În studiul realizat în 2018, Kia a înregistrat îmbunătățiri în toate categoriile.

 
 
Citește și:
› Kia își dezvăluie noul logo și noul slogan global al mărcii ...09/01/2021
› Noul Kia Rio facelift vine cu sistem de propulsie mild-hybrid ...31/05/2020
› Kia Telluride este Mașina anului 2020 în lume ...07/05/2020
› Vânzarile Dacia, cele mai bune din ultimii 10 ani ...20/01/2019
› Vânzările Kia au crescut cu 2,4% în 2018 ...06/01/2019
› Volkswagen, lider în România pe segmentul de mașini electrice ...05/12/2018
Comentariile cititorilor:
comments powered by Disqus


Comentează pe FORUM!
Înapoi la noutăți

 

Anunturi masini noi si second hand


Home | Știri auto | Promoții auto | Drive test | Mașini noi | Mașini SH | Utile | RCA 2021 | Wallpapers | Forum | Publicitate | Contact | RSS Feed 2.0 | urmărește Informații Auto pe Twitter

©2005 - 2021 Informații Auto. Toate drepturile rezervate.