Informații Auto logo


› cautare avansata


  HomeNoutăți Infiniti ne arată viitorul său crossover 100% electric

Infiniti ne arată viitorul său crossover 100% electric

Publicat în data de: 16 Decembrie 2018
Categorii: Infiniti, Auto-show, Concept, Stiri, Electric.
 

Infiniti va dezvălui primul său crossover complet electric la Salonul Internațional Auto de Nord (NAIAS) din Detroit, în ianuarie - dezvăluind un nou limbaj de design pentru electrificare, infuzat cu ADN-ul japonez.foto-infiniti ne arata viitorul sau crossover 100 electric
Apariția platformelor electrificate reprezintă o nouă abordare a platformelor de crossover și sedan, atât în interior, cât și în exterior. Cu noi proporții exterioare, electrificarea oferă și spațiu interior pentru cadouri, care permite interioare spațioase și de salon, bogate în tehnologii de primire și asistență.

În luna ianuarie, compania a anunțat că Infiniti va electrifica portofoliul său începând cu anul 2021, utilizând fie sisteme de propulsie hibride, fie propulsoare electrice pure.

"Acum treizeci de ani, în calitate de designer în vârstă de 24 de ani în public, am văzut nașterea Infiniti personal și sunt mândru că fac parte din călătoria de a crea automobile de lux iconice", a declarat Alfonso Albaisa, vicepreședinte pentru proiectarea globală , Nissan Motor Co. "Acum, 30 de ani mai târziu, Q Inspiration arată cum noi proporții declanșate de noua putere electrificată a Infiniti au inspirat o nouă direcție, o nouă limbă vizuală. Alaturi de Prototype 10 Pebble Beach Concept, ambele modele incorporeaza o simplitate profunda inspirata de tehnologia interioara si o noua arta inspirata de cultura noastra unica si, desigur, de radacinile noastre in Japonia ".

Inspirația Q - dezvăluită la NAIAS 2018 și Prototype 10, văzută la 2018 Pebble Beach Concours d 'Elegance - au oferit ambele elemente ale unui limbaj de design futurist. La data de 2019, în ianuarie, aceste elemente se vor uni pentru a oferi cea mai clară viziune a viitorului Infiniti într-o epocă de design electrificat.

"Masina concept pe care o vom arăta în Detroit este începutul unei noi ere pentru Infiniti și o ilustrare a locului în care vrem să mergem cu marca. Electrificarea și alte tehnologii noi ne-au oferit ocazia de a ne dezvolta filosofia de design ", a declarat Karim Habib, director executiv executiv, Infiniti.

"Industria se află într-un punct tehnologic de inflexiune", a declarat Roland Krueger, președinte și președinte global al Infiniti Motor Co. "Ca atare, Infiniti are o viziune convingătoare ca un brand challenger de lux pentru a aduce un portofoliu complet de vehicule electrice cu design frumos clienților din întreaga lume. Ne vom concentra pe dezvoltarea portofoliului complet de hibride și EV ".

Infiniti a raportat recent cele mai bune vânzări din noiembrie în istoria brandului de 29 de ani.

 
 
Citește și:
› INFINITI Prototype 10, concept electric ce anunță viitorul ...17/08/2018
› Infiniti VC-T, primul motor pe benzină cu o compresie variabilă ...16/08/2016
› Dacia adoptă motorizarea electrică! ...22/02/2020
› Noul Kia Sorento va debuta la Salonul Auto de la Geneva ...04/02/2020
› Audi la Salonul Auto IAA 2019 de la Frankfurt ...06/10/2019
› Dacia Bigster Concept, prima imagine a evoluției mărcii Dacia ...17/01/2021
› Fiat Concept Centoventi, cel mai bun concept auto ...26/07/2020
› Audi Sportback e-tron concept ...18/07/2020
› Ford investește în România pentru a construi un model complet ele ...01/05/2021
› Noul Fiat 500 electric, în România de la 13.800 Euro ...01/05/2021
› Hyundai dezvaluie primele detalii despre IONIQ 5 ...09/01/2021
Comentariile cititorilor:
comments powered by Disqus


Comentează pe FORUM!
Înapoi la noutăți

 

Anunturi masini noi si second hand


Home | Știri auto | Promoții auto | Drive test | Mașini noi | Mașini SH | Utile | RCA 2021 | Wallpapers | Forum | Publicitate | Contact | RSS Feed 2.0 | urmărește Informații Auto pe Twitter

©2005 - 2021 Informații Auto. Toate drepturile rezervate.