Informații Auto logo


› cautare avansata


  HomeNoutăți Groupe PSA lansează o nouă generație de autovehicule destinate activităților din timpul liber

Groupe PSA lansează o nouă generație de autovehicule destinate activităților din timpul liber

Publicat în data de: 13 Februarie 2018
Categorii: Citroen, Opel, Peugeot, Stiri.
 

Continuarea ofensivei de produse a Groupe PSA ca parte a strategiei planului Push to Pass. Un program dezvoltat pentru trei autovehicule ce reflectă poziționarea diferită a mărcilor Peugeot, Citroen și Opel/Vauxhall.foto-groupe psa lanseaza o noua generatie de autovehicule destinate activitatilor din timpul liber
Precursor și lider cu tradiție în segmentul autovehiculelor destinate activităților din timpul liber (LAV) în Europa, Groupe PSA intenționează să-și consolideze poziția conferind gamei sale de modele o nouă dimensiune cu trei modele de ultimă generație concepute pentru situații foarte diferite.

Noua gamă este rezultatul unui singur program de dezvoltare ce are ca scop sporirea eficienței investițiilor și resurselor dedicate dezvoltării autovehiculelor, ca răspuns la nevoile clienților și modelele de utilizare.

Pentru noile autovehicule a fost dezvoltată o platformă inovatoare, care să stabilească standardul pentru segmentul LAV în materie de eficiență, manevrabilitate, confort și siguranță.

Dezvoltate pe baza platformei EMP2, noile modele vor integra ultima generație de sisteme de propulsie și echipamente de asistență pentru șofer. Noua gamă de autovehicule LAV le va oferi clienților cele mai sofisticate dotări disponibile, îndeplinind cele mai înalte standarde de pe piață în materie de ergonomie, modularitate și volum al portbagajului. Pentru a acoperi toate nevoile clienților, autovehiculele LAV vor fi disponibile în două variante de lungime, fiecare având versiuni cu 5 și 7 locuri.

Noile autovehicule vor fi prezentate de fiecare marcă în parte în zilele următoare.

Modelele celor patru mărci vor fi produse la fabricile din Vigo (Spania) și Mangualde (Portugalia). Pentru a atinge țintele de vânzări stabilite pentru noua gamă de modele, în următoarele luni va fi creată o a patra echipă în Vigo și o a treia în Mangualde. Cele două fabrici din cadrul Diviziei Industriale Iberice, care îndeplinesc cele mai înalte standarde ale Groupe PSA în materie de performanță, au făcut schimbări majore pentru a integra noile modele.

Inovațiile industriale variind de la depozitare automată pe linii de presare la controlul geometric al calității folosind vedere artificială, roboți colaborativi (coboți) și sistemul Full Kitting cu distribuție prin vehicule autoghidate (SGV-uri) vor transpune ambele centre în era „Factory 4.0”.

Versiunile utilitare ale autoturismelor vor fi lansate în câteva luni.

Pentru a marca ocazia, Olivier Bourges, Vicepreședinte Executiv pentru Programe & Strategie, a declarat: „Cu această nouă gamă competitivă, le oferim clienților individuali o nouă generație de autovehicule LAV care se vor evidenția prin stil și dotări. De asemenea, este o ilustrare concretă a planului nostru Push to Pass: prezentăm pe o singură platformă modele foarte distincte care integrează perfect ADN-ul fiecăreia dintre mărcile noastre.”

 
 
Citește și:
› Citroen E-C4 - 100% ELECTRIC ...18/07/2020
› Citroen lanseaza un nou model de ochelari ce trateaza raul de maș ...09/06/2019
› Noul Citroen Berlingo câștigă premiul International Van of the Ye ...23/09/2018
› Noua față a mărcii: primele detalii asupra conceptului Opel GT X ...12/08/2018
› Noul concept Opel schimbă imaginea mărcii ...19/07/2018
› Opel este gata înainte de termenul limită pentru standardul Euro ...10/06/2018
› Peugeot dezvoltă o nouă gamă de vehicule sport electrificate ...22/10/2018
› Motorul PSA cu trei cilindri a primit premiul Motorul Internation ...16/06/2018
› Noul Peugeot 508 SW - un break radical ...10/06/2018
Comentariile cititorilor:
comments powered by Disqus


Comentează pe FORUM!
Înapoi la noutăți

 

Anunturi masini noi si second hand


Home | Știri auto | Promoții auto | Drive test | Mașini noi | Mașini SH | Utile | RCA 2021 | Wallpapers | Forum | Publicitate | Contact | RSS Feed 2.0 | urmărește Informații Auto pe Twitter

©2005 - 2021 Informații Auto. Toate drepturile rezervate.