Informații Auto logo


› cautare avansata


  HomeNoutăți Noul Toyota Land Cruiser, în România de la 40.000 Euro

Noul Toyota Land Cruiser, în România de la 40.000 Euro

Publicat în data de: 04 Octombrie 2017
Categorii: Toyota, Stiri.
 

Toyota anunță noul Land Cruiser. Născut legendar. De neoprit pentru totdeauna. În România, noul Toyota Land Cruiser este disponibil cu un motor de 2.8 litri D-4D de 177 CP, prețurile pornind de la 40.000 Euro, fără TVA.foto-noul toyota land cruiser in romania de la 40000 euro
Încă de acum 60 de ani, de la ascensiunea pe muntele Fuji a primei sale generații, modelul Land Cruiser a fost de neoprit. Rămâne unic în privința abilității sale de a vă duce oriunde în siguranță. Combină remarcabile caracteristici de calitate, durabilitate și fiabilitate cu un nivel de performanță off-road fără rival. Astăzi, noul Land Cruiser este la fel de puternic și dispune de tehnologii de asistență on-road și off-road mai avansate, de mai multe tehnologii de siguranță, oferind performanțe superioare ce asigură succesul abordării oricărui tip de teren.

Forță și viziune în fiecare linie de design
Noul Land Cruiser își duce reputația mai departe prezentând o stilizare exterioară mai modernă și mai robustă. Fiecare linie servește unui scop precis: capota a fost remodelată în vederea creșterii vizibilității înspre sol în partea centrală; soluția constructivă unică, cu caroserie montată pe șasiu, asigură rezistența durabilă la deformare; farurile și orificiile grilelor au fost ridicate pentru maximizarea protecției și a capacității de traversare a vadurilor; iar noile jante bi-tone gri-închis și cu jante de 19”, cu 6 spițe duble creează un profil mai dinamic al mașinii. Zona posterioară prezintă noi blocuri optice cu lampă de stop cu iluminare LED.

Fiți în control, off-road sau on-road
Remorcați echipamente, evitați gropi, pe ploaie, zăpada și gheața – niciun alt SUV nu poate oferi combinația unică dintre performanțele off-road si on-road ale noului Land Cruiser. Modelul este echipat cu un sistem de selecție a modului de conducere, cu sistem de suspensie cinetic modulat electronic (KDSS) ce optimizează efectul barelor stabilizatoare de pe ambele punți pentru obținerea unor performanțe rutiere superioare - sunteți pregătit pentru orice vă așterne drumul în față!

Traversând un râu, urcând pe dealuri sau coborând pe văi pietroase - abilitatea modelului Land Cruiser de a depăși cele mai dificile obstacole din teren și de a vă aduce înapoi în siguranță este cu adevărat legendară. Sistemul de monitorizare multi-teren (MTM) dispune acum de o cameră video plasată sub vehicul și de monitorizare video panoramică precum și de selectorul multi-teren (MTS) cu funcție crawl control - sunteți pregătit să cuceriți cele mai dificile trasee.

Confort sofisticat
Melanjul unic între funcționalitate, măiestria execuției și atenția acordată detaliilor, specific modelului Land Cruiser asigură cele mai bune condiții de deplasare, indiferent de ruta aleasă. Confortul la bord a fost îmbunătățit prin adoptarea unui sistem de ventilație a scaunelor față, a unui parbriz cu încălzire electrică, a duzelor de spălare încălzite electric și a oglinzilor retrovizoare exterioare cu pliere prin basculare. Ceasurile de bord au fost redesenate, ca și consola centrală care adăpostește ecranul cu diagonală de 8" al sistemului multimedia Toyota Touch® 2 with Go, iar comutatoarele au fost plasate în grupaje funcționale, separate în zone distincte. Comenzile sistemelor de asistență, de conducere și de confort pot fi acționate facil indiferent de condițiile de drum.

Putere fără echivalent

Noul Land Cruiser este propulsat de un motor turbodiesel D-4D de 2.8 litri, ce poate fi echipat cu transmisie manuală sau automată. Motorul D-4D de 2.8 litri dispune de injecție la înaltă presiune în rampă comună, comandată electronic, cu un control superior al presiunii de injecție. Disponibil și în varianta cu transmisie automată, motorul D-4D de 2.8 litri poate fi echipat cu o transmisie cu 6 trepte, inteligentă, controlată electronic (6 Super ECT) ce beneficiază de asistența mai multor sisteme de control, în vederea îmbunătățirii atât a performanțelor de consum, cât și a celor dinamice ale mașinii.

Pentru mai multe detalii, contactați cel mai apropiat dealer Toyota.

 
 
Citește și:
› Noua Toyota Aygo, în România de la 9.637 Euro ...01/10/2018
› Toyota Corola 2019 înlocuiește Auris ...04/09/2018
› Toyota RAV4 pentru 2019, primele detalii ...12/08/2018
Comentariile cititorilor:
comments powered by Disqus


Comentează pe FORUM!
Înapoi la noutăți

 

Anunturi masini noi si second hand


Home | Știri auto | Promoții auto | Drive test | Mașini noi | Mașini SH | Utile | RCA 2021 | Wallpapers | Forum | Publicitate | Contact | RSS Feed 2.0 | urmărește Informații Auto pe Twitter

©2005 - 2021 Informații Auto. Toate drepturile rezervate.