Informații Auto logo


› cautare avansata


  HomeNoutăți Noul Opel Corsa GSi: motor de 150CP, șasiu OPC sport

Noul Opel Corsa GSi: motor de 150CP, șasiu OPC sport

Publicat în data de: 20 Mai 2018
Categorii: Opel, Stiri.
 

La lansarea pe piață în vara aceasta, noul Opel Corsa GSi va fi propulsat de motorul turbo de 1,4 litri, care dezvoltă o putere de 110 kW/150 cp și generează un cuplu de 220 Nm.foto-noul opel corsa gsi motor de 150cp sasiu opc sport
 ›Galerie foto:
foto-noul opel corsa gsi motor de 150cp sasiu opc sport foto-noul opel corsa gsi motor de 150cp sasiu opc sport foto-noul opel corsa gsi motor de 150cp sasiu opc sport foto-noul opel corsa gsi motor de 150cp sasiu opc sport
Hatchback-ul nu are doar reacții rapide (accelerează de la 0 la 100 km/h în 8,9 secunde), ci impresionează și prin elasticitate: pentru a atinge viteza maximă de 207 km/h, Corsa GSi accelerează de la 80 la 120 km/h în 9,9 secunde, în treapta a cincea (consum de carburant în l/100 km[1] : 7,9-7,8 urban, 5,4-5,2 extraurban, 6,3-6,2 în regim mixt, emisii de CO2 în regim mixt: 147-143 g/km).

La proiectarea motorului ce dezvoltă o putere de peste 100 cp/litru, inginerii au optimizat timpii de reacție pentru a spori plăcerea de a conduce pe drumurile cu serpentine. Astfel, motorul supraalimentat în combinație cu transmisia cu 6 rapoarte scurte impresionează prin forța atinsă în treaptele a doua și a treia de viteză, precum și prin cuplul maxim de la 3.000 la 4.500 rpm special adaptat pentru un stil dinamic de conducere.

Șasiul sport, binecunoscut de la versiunea OPC și frânele cu etriere roșii asigură o dinamică precisă, manevrabilitate excelentă și distanțe scurte de frânare, în combinație cu jantele opționale din aliaj ușor de 18" cu pneuri 215/40 R18 cu aderență sporită.

Performanța noului Corsa GSi este egalată de aspectul atletic al exteriorului. Are un design specific, cu prize mari de aer, capotă sculpturală și spoiler spate proeminent.

Partea din față a modelului Opel GSi se remarcă prin grila mare a radiatorului cu design tip fagure și fulgerul Opel amplasat central, precum și prin carcasele oglinzilor exterioare cu aspect de carbon, specifice autovehiculelor de curse. Elementele mari de design cu inele cromate conectate vizual într-o linie orizontală prin traverse negre care se întind pe toată partea din față și o fantă neagră pe capota motorului accentuează aspectul dinamic al modelului. Spoilerul spate proeminent sporește deportanța, iar țeava de eșapament, cromată este încadrată de bara spate, în culoarea caroseriei.

Senzația de sportivitate se reflectă și la interior. Corsa GSi poate fi echipat opțional cu un scaun performant Recaro pentru șofer, volanul sport fiind inclus în dotarea standard. Selectați treapta de viteză utilizând schimbătorul îmbrăcat în piele, apăsați pedala sport din aluminiu și bucurați-vă de plăcerea pură a condusului.

[1] Valori măsurate în ciclul WLTP și convertite în valori NEDC pentru comparație.

 
 
Citește și:
› Noua față a mărcii: primele detalii asupra conceptului Opel GT X ...12/08/2018
› Noul concept Opel schimbă imaginea mărcii ...19/07/2018
› Opel este gata înainte de termenul limită pentru standardul Euro ...10/06/2018
Comentariile cititorilor:
comments powered by Disqus


Comentează pe FORUM!
Înapoi la noutăți

 

Anunturi masini noi si second hand


Home | Știri auto | Promoții auto | Drive test | Mașini noi | Mașini SH | Utile | RCA 2021 | Wallpapers | Forum | Publicitate | Contact | RSS Feed 2.0 | urmărește Informații Auto pe Twitter

©2005 - 2021 Informații Auto. Toate drepturile rezervate.