Informații Auto logo


› cautare avansata


  HomeNoutăți Geneva 2019: Skoda VISION iV prezintă un nou concept interior inovator

Geneva 2019: Skoda VISION iV prezintă un nou concept interior inovator

Publicat în data de: 24 Februarie 2019
Categorii: Skoda, Auto-show, Concept, Stiri, Geneva.
 

Noul interior este divizat pe mai multe niveluri și are un ecran aparent flotant. Design nou pentru panoul de instrumente și consola centrală. Conceptcar-ul pur electric va fi prezentat în premieră mondială la Salonul Auto de la Geneva.foto-geneva 2019 skoda vision iv prezinta un nou concept interior inovator
O schiță a interiorului prototipului Skoda VISION iV oferă prime impresii surprinzătoare cu privire la soluțiile dezvoltate de Skoda pentru primul său autovehicul pur electric construit pe baza platformei modulare electrice MEB (Modular Electric Drive Kit). Modul inovator de organizare al panoului de instrumente și al consolei centrale oferă utilizatorului experiențe extrem de intuitive și creează noi accente. La toate acestea se adaugă și ecranul central aparent flotant și volanul nou, cu două spițe.

Studiul pur electric VISION iV oferă câteva impresii cu privire la modul în care va arăta interiorul primei Skoda construite pe baza platformei modulare electrice MEB (Modular Electric Drive Kit) a grupului Volkswagen. Nemaifiind necesar tunelul central, designerii Skoda au folosit acest spațiu oferit de noua platformă MEB pentru a crea un interior spațios și inovator. De exemplu, ei au reconfigurat arhitectura panoului de instrumente și a consolei centrale. Între scaunul șoferului și cel al pasagerului din față, VISION iV are un spațiu de depozitare mare în nivelul întâi de jos. La nivelul următor este poziționată consola centrală, care este ușor accesibilă șoferului, dar și pasagerului din față. Pe consolă pot fi așezate două telefoane mobile pentru a le încărca inductiv. Acestea pot fi, de asemenea, integrate wireless în sistemul de infotainment și de operare.

Panoul de instrumente are două niveluri cu linii și cusături decorative inspirate din partea frontală exterioară a mașinii. Ecranul mare liber poziționat pare că plutește central deasupra panoului de instrumente. În fața acestuia se găsește un suport care sprijină mâna ce folosește ecranul tactil. Și volanul a primit un design nou, având acum două spițe și înscrisul Skoda format din majuscule de tipar în locul familiarei embleme Skoda.

VISION iV reprezintă încă un pas înainte al mărcii Skoda spre mobilitatea electrică. În următorii patru ani, producătorul auto ceh va investi circa 2 miliarde de euro în sisteme alternative de propulsie și în noi servicii de mobilitate. Marca va introduce zece modele electrificate până la finele anului 2022.

Premiera mondială a studiului Skoda VISION iV va avea loc la Salonul Auto de la Geneva. Salonul se va desfășura între 5 și 17 martie.

 
 
Citește și:
› Skoda KODIAQ beneficiază de noi actualizări atractive ...20/04/2021
› Cu SKODA călătoriți în siguranță și confort inclusiv în condiții ...17/01/2021
› Skoda ENYAQ iV, mobilitate electrică pentru 2021 ...10/05/2020
› Dacia adoptă motorizarea electrică! ...22/02/2020
› Noul Kia Sorento va debuta la Salonul Auto de la Geneva ...04/02/2020
› Audi la Salonul Auto IAA 2019 de la Frankfurt ...06/10/2019
› Dacia Bigster Concept, prima imagine a evoluției mărcii Dacia ...17/01/2021
› Fiat Concept Centoventi, cel mai bun concept auto ...26/07/2020
› Audi Sportback e-tron concept ...18/07/2020
› Dacia adoptă motorizarea electrică! ...22/02/2020
› Noul Kia Sorento va debuta la Salonul Auto de la Geneva ...04/02/2020
› Imagine By Kia: noul concept-car 100% electric ...11/03/2019
Comentariile cititorilor:
comments powered by Disqus


Comentează pe FORUM!
Înapoi la noutăți

 

Anunturi masini noi si second hand


Home | Știri auto | Promoții auto | Drive test | Mașini noi | Mașini SH | Utile | RCA 2021 | Wallpapers | Forum | Publicitate | Contact | RSS Feed 2.0 | urmărește Informații Auto pe Twitter

©2005 - 2021 Informații Auto. Toate drepturile rezervate.