Informații Auto logo


› cautare avansata


  HomeNoutăți Cu SKODA călătoriți în siguranță și confort inclusiv în condiții de iarnă

Cu SKODA călătoriți în siguranță și confort inclusiv în condiții de iarnă

Publicat în data de: 17 Ianuarie 2021
Categorii: Skoda, Stiri.
 

Geamurile, oglinzile, scaunele și volanul automobilelor SKODA sunt încălzite de elemente electrice. Sisteme eficiente pentru vizibilitate optimă și căldură plăcută la mâini și picioare.foto-cu skoda calatoriti in siguranta si confort inclusiv in conditii de iarna
Timp de decenii, automobilele au dispus doar de luneta încălzită ca mijloc de completare a încălzirii interiorului. Apoi au fost adăugate oglinzile exterioare încălzite și duze încălzite pentru sistemul de spălare a parbrizului, pentru ca lichidul de spălare să nu înghețe nici pe timp de ger. Dar în prezent, dotările de profil oferite de SKODA sunt mult mai ample, incluzând, de pildă, și încălzirea staționară și pompa de căldură, pentru a crește confortul și siguranța pe timp de iarnă.

Parbrizul încălzit asigură rapid vizibilitatea optimă, ceea ce înseamnă că bine-cunoscuta racletă practică de gheață cu care sunt echipate automobilele SKODA este necesară doar pentru geamurile laterale. La modelele SKODA SCALA și KAMIQ, filamentele minuscule din parbriz ce nu sunt aproape deloc vizibile vor topi rapid stratul subțire de gheață. La SKODA KAROQ și modelele SKODA din clasele superioare, această funcție este asigurată de o folie invizibilă, integrată în geamul laminat al parbrizului.

Mâini calde și scaune încălzite până și pentru locurile din spate
Volanul încălzit oferit opțional pentru toate gamele SKODA adaugă și mai mult confort. Degetele înghețate și condusul cu mănuși groase sunt acum probleme de domeniul trecutului. Mai mult, SKODA nu oferă confortul scaunelor încălzite doar pentru locurile din față, ci acum și locurile laterale din spate pot fi încălzite opțional pentru gamele de modele începând cu clasa SCALA și KAMIQ. Sistemul staționar de încălzire oferit pentru SKODA KAROQ și gamele superioare crește și mai mult confortul. Astfel, că de a porni la drum și înainte chiar de a ajunge la automobil, interiorul poate fi adus la o temperatură plăcută și geamurile pot fi degivrate. Adițional, și motorul poate fi pre-încălzit, ceea ce reduce consumul de combustibil și scade semnificativ sarcina la care este supus motorul la pornirea la rece. Sistemul de încălzire staționară oferit de SKODA poate fi activat cu ajutorul unei telecomenzi sau din aplicația MySKODA sau poate fi programat în avans, pentru o anumită oră la care șoferul intenționează să plece la drum.

Încălzire inovatoare pentru interior și autonomie extinsă pentru modelele SKODA iV electrice
Cei care dețin un model SKODA iV pot, de asemenea, pre-încălzi confortabil interiorul în timp ce automobilul este la încărcat, folosind aplicația MySKODA pentru a controla sistemul de încălzire. Astfel, energia electrică necesară pentru încălzire va proveni direct din rețeaua de alimentare și nu din bateria litiu-ion a automobilului, ceea ce însemnă că se păstrează autonomia electrică pentru călătorie. Modelul pur electric SKODA ENYAQ iV va oferi, de asemenea, o pompă de căldură. Toate automobilele electrice sunt astfel proiectate încât să genereze cât mai puțină căldură reziduală, spre deosebire de automobilele cu motor cu ardere internă, unde această căldură reziduală inerentă este folosită pentru încălzirea interiorului. Aici intervine pompa de căldură, ce funcționează, din punct de vedere tehnic, similar cu sistemul de aer condiționat, dar în baza unui principiu de operare diferit.

O recomandare din gama Accesoriilor Originale SKODA
Pentru cei care își doresc dimineți mai plăcute, chiar dacă afară temperaturile sunt geroase, gama de Accesorii Originale SKODA oferă și un accesoriu ...delicios: aparatul mobil pentru espresso, ce se potrivește perfect în suportul pentru pahare din consola centrală și poate fi alimentat de la priza de 12 V. Astfel vă puteți delecta cu un espresso italian delicios, pregătit în doar 2 minute.

 
 
Citește și:
› Skoda KODIAQ beneficiază de noi actualizări atractive ...20/04/2021
› Skoda ENYAQ iV, mobilitate electrică pentru 2021 ...10/05/2020
Comentariile cititorilor:
comments powered by Disqus


Comentează pe FORUM!
Înapoi la noutăți

 

Anunturi masini noi si second hand


Home | Știri auto | Promoții auto | Drive test | Mașini noi | Mașini SH | Utile | RCA 2021 | Wallpapers | Forum | Publicitate | Contact | RSS Feed 2.0 | urmărește Informații Auto pe Twitter

©2005 - 2021 Informații Auto. Toate drepturile rezervate.