Informații Auto logo


› cautare avansata


  HomeNoutăți BMW Motorrad Club România se lansează cu GS Transilvania Tour 2016

BMW Motorrad Club România se lansează cu GS Transilvania Tour 2016

Publicat în data de: 04 August 2016
Categorii: Bmw, Stiri, Motociclete.
 

BMW Motorrad Club debutează în premieră în România. Este un demers care își propune să reunească comunitatea de proprietari de BMW Motorrad, să creeze evenimente dedicate și să asigure accesul la oferte speciale pentru motocicliști.foto-bmw motorrad club romania se lanseaza cu gs transilvania tour 2016
BMW Motorrad Club România se lansează cu altă premieră, primul GS Transilvania Tour 2016. Este vorba de un tur de peste 1200 km pe drumuri on-road și off-road, care oferă o experiență autentică pe drumurile mai puțin cunoscute din Transilvania.

BMW Motorrad Club România

Pornit la inițiativa RideX, cu sprijinul BMW Motorrad România, clubul oficial al posesorilor de motociclete BMW își propune să aducă la un loc pasiunea pentru motocicletele bavareze, respectiv oferirea de beneficii suplimentare pentru membrii acestuia. Clubul reprezintă dorința comunității posesorilor de motociclete BMW Motorrad de a avea o interfață de socializare, respectiv de împărtășire a aventurilor pe două roți sau de promovare a motociclismului responsabil.

Înscrierea la BMW Motorrad Club România este condiționată de posesia unei motociclete BMW, precum și achitarea unei taxe de membru anuale, în valoare de 249 de lei (TVA inclus). Există și posibilitatea de înscriere la club ca membru pasager, doar în afiliere cu un membru deja existent.

Beneficiile membrilor clubului presupun accesul la cursuri de rider training organizate de RideX cu prioritate și o reducere de 10%, invitații la evenimente precum GS Transilvania Tour 2016 și multe altele. Activitatea clubului este în continuă creștere, iar lista cu beneficiile este în curs de expansiune.

GS Transilvania Tour 2016

GS Transilvania Tour 2016 este o experiență de pilotaj ce se întinde pe durata a cinci zile și peste 1.200 kilometri, dedicată în exclusivitate riderilor de motociclete din gama GS. Având ca obiectiv explorarea Transilvaniei și nu numai, pe un traseu mai puțin cunoscut, dar în egală măsură spectaculos și provocator, GS Transilvania Tour 2016 propune riderilor înscriși o tură on- și off-road de dificultate medie, compusă din patru etape de 300-400 kilometri, peste 50% din aceasta având loc pe drumuri neasfaltate.

Participanții la GS Transilvania Tour beneficiază de cazare și mese asigurate pe toată durata evenimentului. Riderii vor avea la dispoziție track-urile GPS pentru toată lungimea turei, trei ghizi cu experiență în evenimente off-road, briefing și sfaturi din partea unui instructor off-road certificat internațional BMW Motorrad, precum și asistență tehnică, respectiv mașină de back-up pentru situații neprevăzute. Fiind un eveniment de comunitate, pe fiecare etapă se vor alcătui echipe de minim doi rideri.

Evenimentul se va desfășura între 6 și 11 septembrie, iar prologul acestuia este reprezentat de un training de off-road de pregătire, inclus în eveniment, ce va avea loc pe data de 3 septembrie, în Corbeanca. Înscrierile pentru eveniment se fac pe site-ul www.ridex.ro, secțiunea Tours, iar taxa de participare este de 2500 lei (TVA inclus).

BMW Motorrad Club România promovează motociclismul responsabil față de trafic și mediul înconjurător. Din acest motiv, turul GS TT 2016 se desfășoară doar pe drumuri, fie ele asfaltate sau neasfaltate. Motocicletele participante vor avea sisteme de evacuare legale și anvelope mixte on/off road omologate pentru circulația pe drumurile publice.

 
 
Citește și:
› Noi modele entry-level cu propulsie plug-in hybrid pentru BMW Ser ...21/02/2021
› Primele informații oficiale BMW iX3 ...18/07/2020
› BMW lansează noile Seria 5 Sedan și Touring ...31/05/2020
› BMW Hover Ride, concept de design în parteneriat cu LEGO ...20/02/2017
› BMW S 1000 XR joacă în Resident Evil: The Final Chapter ...03/02/2017
› VIDEO: Honda a prezentat motocicleta care se auto-balansează ...09/01/2017
Comentariile cititorilor:
comments powered by Disqus


Comentează pe FORUM!
Înapoi la noutăți

 

Anunturi masini noi si second hand


Home | Știri auto | Promoții auto | Drive test | Mașini noi | Mașini SH | Utile | RCA 2021 | Wallpapers | Forum | Publicitate | Contact | RSS Feed 2.0 | urmărește Informații Auto pe Twitter

©2005 - 2021 Informații Auto. Toate drepturile rezervate.