Informații Auto logo


› cautare avansata


  HomeNoutăți Noul Maserati Levante, premieră mondială la Geneva 2016

Noul Maserati Levante, premieră mondială la Geneva 2016

Publicat în data de: 21 Februarie 2016
Categorii: Maserati, Auto-show, Stiri, Geneva.
 

Maserati a dezvăluit primele imagini cu exteriorul noului model Levante, primul SUV al brandului cu o istorie de peste 100 ani. Noul Maserati Levante ce se lansează la Geneva completează gama existentă de mașini sedan și sport.foto-noul maserati levante premiera mondiala la geneva 2016
 ›Galerie foto:
foto-noul maserati levante premiera mondiala la geneva 2016 foto-noul maserati levante premiera mondiala la geneva 2016 foto-noul maserati levante premiera mondiala la geneva 2016 foto-noul maserati levante premiera mondiala la geneva 2016
Designul noului model SUV Maserati Levante include asociere clare cu brandul Maserati, beneficiind de un caracter italian distinctiv. Partea frontală agresivă introduce noi faruri conice, separate în două elemente, dintre care unitatea de far superioară conectată la grila radiatorului.

Semnătura de design Maserati este clar vizibilă în lateral: aeratoarele triple de pe aripile frontale, pilonii C trapezoidali cu logo Saetta și geamurile latarale de mari dimensiuni, fără rame. Spatele este dominat de luneta conică, ce are forma tipică unei mașini sport de înaltă performanță.

La nivel tehnic, Maserati Levante are un șasiu proiectat să combine performanțele on-road tipice unei mașini sport Maserati, cu manevrabilitatea fără rival chiar și pe suprafețe foarte alunecoase și performanțe excelente off-road.

Noul SUV are un nivel înalt de dotări standard, toate versiunile incluzând: suspensie electronică sofisticată, cu control al amoartizoarelor și al arcurilor pe aer, ce pot fi setate pe anumite nivele; sistemul de tracțiune integrală Q4 și transmisia automată 8 viteze, special calibrate pentru SUV-ul brandului.

Când vine vorba de motoare, Levante este echipat atât cu motoare pe benzină și motorină, toate respectând normele de poluare Euro6.

Noul SUV Maserati Levante este construit la uzina Mirafiori din Torino, Italia; primele mașini au ieșit deja pe linia de asamblare având în vedere că lansarea pe piață este programată pentru această primăvară în Europa, urmând ca în restul piețelor să ajungă până la finalul acestui an.

Noul Maserati Levante va debuta în premieră mondială la Salonul Auto de la Geneva, pe 3 martie 2016, extinzând oferta de modele ale brandului italian de mașini sport alături de Quattroporte, Ghibli, GranTurismo și GranCabrio.

 
 
Citește și:
› Pirelli și Maserati: un secol de parteneriat pe circuit și pe str ...23/09/2014
› Maserati își menține exclusivitatea prin limitarea producției ...21/07/2014
› Dacia adoptă motorizarea electrică! ...22/02/2020
› Noul Kia Sorento va debuta la Salonul Auto de la Geneva ...04/02/2020
› Audi la Salonul Auto IAA 2019 de la Frankfurt ...06/10/2019
› Dacia adoptă motorizarea electrică! ...22/02/2020
› Noul Kia Sorento va debuta la Salonul Auto de la Geneva ...04/02/2020
› Imagine By Kia: noul concept-car 100% electric ...11/03/2019
Comentariile cititorilor:
comments powered by Disqus


Comentează pe FORUM!
Înapoi la noutăți

 

Anunturi masini noi si second hand


Home | Știri auto | Promoții auto | Drive test | Mașini noi | Mașini SH | Utile | RCA 2021 | Wallpapers | Forum | Publicitate | Contact | RSS Feed 2.0 | urmărește Informații Auto pe Twitter

©2005 - 2021 Informații Auto. Toate drepturile rezervate.