Informații Auto logo


› cautare avansata


  HomeNoutăți Noul Ford EcoSport, ofertă de pre-lansare!

Noul Ford EcoSport, ofertă de pre-lansare!

Publicat în data de: 27 Septembrie 2015
Categorii: Ford, Promotii.
 

Noul SUV compact Ford EcoSport este disponibil în România cu o ofertă de pre-lansare: preț de numai 13.950€, și ofertă de finanțare UniCredit cu dobândă fixă 4.57%, comision de analiză și comision de administrare lunar 0€.foto-noul ford ecosport oferta de pre-lansare
Cel mai inteligent mod de a face un SUV să răspundă tuturor provocărilor din trafic este Noul Ford EcoSport. Secretul îl reprezintă tehnologiile remarcabile Ford menite să răspundă eficient tuturor cerințelor tale.

De la sistemele avansate de singuranță sau confort, până la cele create în vederea optimizării consumului, vei cuceri fiecare drum pe care vei merge. Rămâi conectat, stai confortabil și pornește în aventură. Cu dotările noului EcoSport viața ta devine mai ușoară:

- Tehnologia Ford SYNC te ține conectat doar prin simpla comandă vocală. În plus, oferă asistență reală în caz de urgență prin apelarea automată a serviciului 112.
- Sistemul Ford KeyFree detectează cheia cu telecomandă și descuie automat ușile. Iar ca să pornești la drum, tot ce trebuie să faci este să apeși ambreiajul și butonul de pornire.
- EcoBoost – Motorul International al Anului pentru 4 ani consecutiv oferă un echilibru optim între putere și eficiență.
- Designul exterior îndrăzneț și robust te va convinge că te poți descurca cu dezinvoltură în orice fel de trafic. Cu siguranță nu vei trece neobservat.

Lista de dotări standard include: volan și schimbător de viteze îmbrăcate în piele, aer condiționat, lumini de zi cu tehnologie LED, geamuri electrice față cu funcția “one shut up/down” pe partea soferului, faruri de ceață, sistemul Ford EasyFuel și multe altele.

Profită de avantajele ofertei de pre-lansare, cu numai 13.950€, și ofertei de finanțare UniCredit cu dobândă fixă 4.57%, comision de analiză și comision de administrare lunar 0€, cu timp de răspuns de numai 2 ore de la momentul depunerii dosarului.

În plus, pentru doar 150€ poți beneficia de Pachetul Trend, care include:
- Senzori de parcare
- Jante aliaj 16”
- Bare pavilion cromate
- Radio CD cu conectivitate iPod, display color 4,2”, SYNC 1 cu Applink și Sistemul de Asistență în caz de urgență (112), BlueTooth cu Voice Control.

Contactează acum cel mai apropiat dealer Ford pentru mai multe detalii.

 
 
Citește și:
› Ford investește în România pentru a construi un model complet ele ...01/05/2021
› Noul Ford Puma hibrid a demarat producția la Craiova ...09/10/2019
› Ford pregătește un Mustang electric pentru 2020 ...08/09/2018
› Opel Grandland X, ofertă specială: prețurile pornesc de la 17.578 ...15/01/2018
› Săptămâna ofertelor Opel ...08/10/2017
› Opel 24h: cele mai bune oferte ale anului ...09/05/2017
Comentariile cititorilor:
comments powered by Disqus


Comentează pe FORUM!
Înapoi la noutăți

 

Anunturi masini noi si second hand


Home | Știri auto | Promoții auto | Drive test | Mașini noi | Mașini SH | Utile | RCA 2021 | Wallpapers | Forum | Publicitate | Contact | RSS Feed 2.0 | urmărește Informații Auto pe Twitter

©2005 - 2021 Informații Auto. Toate drepturile rezervate.