Informații Auto logo


› cautare avansata


  HomeNoutăți Noul Ferrari California T, lansat oficial în România

Noul Ferrari California T, lansat oficial în România

Publicat în data de: 07 Iulie 2014
Categorii: Stiri, Ferrari.
 

Într-un decor deosebit, pe malul lacului Snagov din București, la El Capitan, modelul Ferrari California T a fost dezvăluit oficial și în România.foto-noul ferrari california t lansat oficial in romania
 ›Galerie foto:
foto-noul ferrari california t lansat oficial in romania foto-noul ferrari california t lansat oficial in romania foto-noul ferrari california t lansat oficial in romania foto-noul ferrari california t lansat oficial in romania
foto-noul ferrari california t lansat oficial in romania foto-noul ferrari california t lansat oficial in romania foto-noul ferrari california t lansat oficial in romania foto-noul ferrari california t lansat oficial in romania
foto-noul ferrari california t lansat oficial in romania foto-noul ferrari california t lansat oficial in romania
Forza Rossa, importator oficial Ferrari în România, l-a avut ca invitat special pentru această lansare pe Perry McCarthy - faimosul The STIG din show-urile TOP GEAR. Acesta s-a aflat la volanul celui mai recent model Ferrari și a vorbit despre calitățile noii creații de la Ferrari.

Noul Ferrari California T este un vehicul 2 + 2, are o cabina rafinată și, desigur, un hard top-ul retractabil, care transformă coupe-ul chic într-un spider sofisticat, în mai puțin de 14 secunde.

Ferrari California T vine cu o serie de soluții noi, dintre care cel mai important este motorul turbo cu 8 cilindri. Inginerii din Maranello au creat un nou propulsor ce livrează performanțe extreme, cu zero turbo lag, garantând răspuns instant, tipic unui motor cu aspirație normală.

Motorul V8 de 3,8 litri de pe Ferrari California T este montat foarte jos în partea central – față și dezvoltă 560 CP la 7.500 rpm, ceea ce înseamnă 145 CP per litru - cea mai mare valoare din categoria să - precum și un cuplu maxim de 755 Nm. Toate aceste cifre conferă modelului California T o accelerație extraordinară, atingând 100 km/h în doar 3.6 secunde.

La fel că în Formula 1 din acest sezon, Ferrari a apelat la un sistem de supraalimentare prin turbine twin-scroll pentru micșorarea consumului de carburant și a emisiilor CO2. Comparativ cu modelul California precedent, consumul este mai mic cu circa 15%, în ciuda plusului de 70 CP și a creșterii cuplului cu 49%. Emisiile au scăzut la 250 g/km în ciclul combinat, ceea ce înseamnă o reducere de 20% în raportul CO2 per cal putere.

Noul Ferrari California T vine și cu nouă generație de suspensii Magnaride (răspuns cu 50% mai rapid), combinată cu accelerometrele pentru mișcare laterală și longitudinală reduce balansul pentru o mai bună manevrabilitate și confort.

Habitaclul noului Ferrari California T a fost creat în jurul pilotului, comuniunea om-mașină fiind asigurată de volanul cu comenzi integrate, display touch TPE (Turbo Performance Engineer) așezat pe bord, ce permite vizualizarea caracteristicilor motorului și noul sistem Infotainment, ce beneficiază de un display tactil de 6,5” cu rezoluție înaltă.

Ferrari California T a debutat, în premieră mondială, la Salonul Auto de la Geneva, în martie 2014.

 
 
Citește și:
› VIDEO: Ferrari LaFerrari vs Lamborghini Sesto Elemento pe o autos ...11/07/2014
› Oficial: Planul Fiat-Chrysler pe următorii 5 ani ...07/05/2014
Comentariile cititorilor:
comments powered by Disqus


Comentează pe FORUM!
Înapoi la noutăți

 

Anunturi masini noi si second hand


Home | Știri auto | Promoții auto | Drive test | Mașini noi | Mașini SH | Utile | RCA 2021 | Wallpapers | Forum | Publicitate | Contact | RSS Feed 2.0 | urmărește Informații Auto pe Twitter

©2005 - 2021 Informații Auto. Toate drepturile rezervate.