Informații Auto logo


› cautare avansata


  HomeNoutăți SsangYong atrage atenția între finalistele competiției WCOTY 2017

SsangYong atrage atenția între finalistele competiției WCOTY 2017

Publicat în data de: 27 Februarie 2017
Categorii: Ssangyong, Stiri, Geneva.
 

XLV, noul model recent lansat de SsangYong, atrage atenția între finalistele competiției WCOTY (World Car of The Year – Mașina Anului în Lume) 2017.foto-ssangyong atrage atentia intre finalistele competitiei wcoty 2017
SsangYong, un partener de încredere atât în lumea din oraș cât și pe căile nebătatorite, este una din mărcile asiatice având modele nominalizate în finala competiției World Car of the Year ediția 2017 și anume modelul SsangYong XLV.

În finalul anului 2016, un juriu alcătuit din nu mai puțin de 73 de jurnaliști specialiști din toate colțurile lumii s-au reunit pentru a evalua și selecta lista finaliștilor nominalizați la câștigarea titlului de Mașina Anului În Lume, ediția 2017 (WCOTY 2017). WCOTY este unul din cele mai prestigioase trofee ce se acordă în industria auto la nivel mondial iar anul acesta între finaliști s-a calificat și modelul SsangYong XLV.

Este XLV în masură să convingă jurații de la WCOTY 2017 ca merită titlul râvnit ?

Vom mai aștepta până la Salonul Auto de la Geneva unde se va anunța lista celor 3 favoriți la câștigarea trofeului. Știm sigur însă că titlul de Best Family Car of the Year 2017 a fost deja atribuit de către Clubul Auto VAB din Belgia modelului SsangYong XLV.

SsangYong împreună cu partenerii săi autorizați din Romania, este mândră să vă atragă atenția asupra uneia din surprizele de la WCOTY 2017, modelul XLV al coreenilor de la SsangYong.

Producătorul coreean și-a extins gama de motorizări cu noi motoare economice de 1,6 litri, segment de maxim interes astăzi, exact zona în care familia de azi caută să-și cumpere o mașină de familie. La interior, noul XLV are habitaclul conceput având în centrul atenției familia. Scaunele pot fi încălzite atât în față cât și în spate, portbagajul este enorm și are 720 litri fără bancheta rabatată, una din cele mai valori din segmentul B-SUV. Pentru siguranța pasagerilor, juriul poate aprecia cele 7 airbaguri disponibile, dotare mai rară în acest segment de preț, sașiul cu oțel cu bor ultra-rezistent, sistemele de frânare de urgență automată sau sistemul de tracțiune integrală 4x4 nepermanent, blocabil în raport de 50%-50% pe cele două punți.

Șoferul și pasagerul din față se delectează în scaune fantastice, caștigătoare ale premiului de ergonomie din Coreea în 2015, volan încălzit, poate alege o transmisie automată japoneză Aisin în 6 trepte, coloană de direcție reglabilă cu 3 moduri de funcționare Sport-Normal-Comfort, sistem de climatizare cu 3 memorii presetabilă sau navigație Tom-Tom. Și lista continuă.

 
 
Citește și:
› Roxana Ciuhulescu devine Brand Ambasador al SsangYong in Romania ...01/11/2018
› SsangYong la Salonul Auto Geneva 2018 ...26/02/2018
› Dacia adoptă motorizarea electrică! ...22/02/2020
› Noul Kia Sorento va debuta la Salonul Auto de la Geneva ...04/02/2020
› Imagine By Kia: noul concept-car 100% electric ...11/03/2019
Comentariile cititorilor:
comments powered by Disqus


Comentează pe FORUM!
Înapoi la noutăți

 

Anunturi masini noi si second hand


Home | Știri auto | Promoții auto | Drive test | Mașini noi | Mașini SH | Utile | RCA 2021 | Wallpapers | Forum | Publicitate | Contact | RSS Feed 2.0 | urmărește Informații Auto pe Twitter

©2005 - 2021 Informații Auto. Toate drepturile rezervate.