Informații Auto logo


› cautare avansata


  HomeNoutăți Noul Suzuki Swift a fost lansat oficial în România

Noul Suzuki Swift a fost lansat oficial în România

Publicat în data de: 11 Mai 2017
Categorii: Suzuki, Stiri.
 

Cu ocazia inaugurări noului showroom DAB Auto Serv a fost lansat oficial în România și modelul Suzuki Swift. Prețul de pornire pentru noul Swift este de 10.350 Euro (TVA inclus).foto-noul suzuki swift a fost lansat oficial in romania
 ›Galerie foto:
foto-noul suzuki swift a fost lansat oficial in romania foto-noul suzuki swift a fost lansat oficial in romania foto-noul suzuki swift a fost lansat oficial in romania foto-noul suzuki swift a fost lansat oficial in romania
foto-noul suzuki swift a fost lansat oficial in romania foto-noul suzuki swift a fost lansat oficial in romania
La sfârșitul săptămânii trecute, Suzuki România a lansat oficial noul model Swift în România. Aceasta lansarea a avut loc în noul showroom al dealerului DAB Auto Serv, unul dintre cei 22 de parteneri din rețeaua de dealeri Suzuki în România.

În prezența a peste 200 de invitați speciali, Suzuki România a dezvăluit noul Swift, model prezentat la Salonul Auto de la Geneva. Acest model vine cu un stil complet nou și beneficiază de o caroserie ultra ușoară pentru performanțe superioare, precum și tehnologii de siguranță avansate. Rezultatul este un design exterior european, completat de un interior cu un caracter sportiv și funcțional, un model agil și ușor de condus, ce oferă siguranță sporită la volan.

Noul Swift este disponibil cu două variante de motorizare pe benzină (1,0 l Boosterjet – 112 CP și 1,2 l – 90 CP) și trei niveluri de echipare Cool, Passion și Spirit.

Prețul de pornire pentru noul Swift este de 10.350 Euro (TVA inclus) pentru versiunea Cool, cu un motor de 1,2 litri (90 CP), 2WD și cutie manuală cu 5 trepte. Începând cu nivelul de echipare Passion, noul Swift este disponibil cu ambele motorizări pe benzină (1,0 l Boosterjet – 112 CP și 1,2 l – 90 CP) și cu sistemul de tracțiune integrală ALLGRIP.

Lansarea oficială a modelului Swift a avut ca tematică tradițiile japoneze, iar noul showroom Suzuki din București, inaugurat de DAB Auto Serv, cu o suprafață de 500 de metri pătrați a fost locația perfectă pentru prezentarea celui mai nou model din gamă al mărcii.

Showroom-ul este situat în Splaiul Unirii, nr. 355 – 369 și respectă cele mai exigente standarde ale mărcii Suzuki. DAB Auto Serv furnizează servicii complete de vânzare, service și piese de schimb. Zona de service este autorizată și dotată conform standardelor recomandate de producător, oferind toate serviciile în garanție sau post garanție pentru modelele mărcii.

Noul dealer Suzuki și-a propus să comercializeze un număr de aproximativ 300 de vehicule Suzuki în 2017, inclusiv noul model Swift lansat oficial în România.

 
 
Citește și:
› Suzuki Swift câștigă premiul Good Design 2017 în Japonia ...14/10/2017
› Frakfurt IAA 2017: Noul Swift Sport a fost prezentat oficial ...12/09/2017
› Suzuki Hustler, premiat pentru design ...11/06/2017
Comentariile cititorilor:
comments powered by Disqus


Comentează pe FORUM!
Înapoi la noutăți

 

Anunturi masini noi si second hand


Home | Știri auto | Promoții auto | Drive test | Mașini noi | Mașini SH | Utile | RCA 2021 | Wallpapers | Forum | Publicitate | Contact | RSS Feed 2.0 | urmărește Informații Auto pe Twitter

©2005 - 2021 Informații Auto. Toate drepturile rezervate.