Informații Auto logo


› cautare avansata


  HomeNoutăți Întrebare de 15.000 Euro: Ce înseamnă ALLGRIP pentru tine?

Întrebare de 15.000 Euro: Ce înseamnă ALLGRIP pentru tine?

Publicat în data de: 11 Ianuarie 2017
Categorii: Suzuki, Stiri, Concurs.
 

Suzuki vrea să știe ce înseamnă ALLGRIP pentru tine, în cadrul unui concurs cu premii totale în valoare de 15.000 Euro.foto-intrebare de 15000 euro ce inseamna allgrip pentru tine?
Odată cu completarea gamei sale de vehicule cu tracțiune integrală prin lansarea noului model Ignis, Suzuki a luat decizia, în urma unor studii aprofundate, de a grupa tehnologiile sale 4x4 sub titulatura ALLGRIP, pentru a le evidenția valoarea în fața unui public larg.

Pentru a crește gradul de notorietate al noului sistem de tracțiune integrală ALLGRIP, Suzuki Motor Corporation a lansat un concurs global pe platforma “eYeka”, cea mai mare platforma care stimulează creativitatea cu un număr de peste 320.000 de utilizatori înscriși din peste 160 de țări.

Suzuki oferă în acest moment posibilitatea oricărui client de a-și alege versiunea ALLGRIP cea mai potrivită pentru stilul său de viață, dintre cele 3 categorii existente: ALLGRIP AUTO (oferă șoferului liniște și confort în fiecare zi, dar și în condiții de carosabil acoperit de polei sau zăpada); ALLGRIP SELECT (oferă plăcere la volan, liniște și un consum eficient de carburant, permițând șoferului să aleagă între 4 moduri de condus (auto, sport, snow și lock); ALLGRIP PRO (cu un sistem de tracțiune integrală cu angrenaj reductor poate satisface exigențele profesioniștilor, vehiculul răspunzând instant comenzilor și manevrelor pe teren accidentat).

Pentru a participa la concursul global trebuie să realizezi un scurt clip, de maximum 45 de secunde, prin care să surprinzi, înt-un mod cât mai creativ posibil, beneficiile sistemului ALLGRIP de la Suzuki. Și poți face asta cu sau fără a avea un model Suzuki echipat cu sistemul ALLGRIP în clipul cu care te vei înscrie în concurs. Ideea principală este de a nu avea o demonstrație tehnică standard de produs, ci să surprinzi experiența emoțională pe care o transmite sistemul ALLGRIP atunci când ești la volan.

Detaliile despre concursul cu premii totale de 15.000 Euro (7.000 Euro pentru locul 1; 5.000 Euro pentru locul 2, 3.000 Euro pentru locul 3) sunt disponibile și pe platforma eYeka , iar pentru a te înscrie accesează link-ul acesta.

Câștigătorii vor fi anunțați în martie la Salonul Auto de la Geneva, iar clipul câștigător va fi difuzat și în cadrul conferinței de presă oficiale.

 
 
Citește și:
› Suzuki Swift câștigă premiul Good Design 2017 în Japonia ...14/10/2017
› Frakfurt IAA 2017: Noul Swift Sport a fost prezentat oficial ...12/09/2017
› Suzuki Hustler, premiat pentru design ...11/06/2017
› Renault susține echipa României la competiția internațională F1 I ...22/08/2018
› Concurs: În căutarea calendarului Pirelli 2016 ...19/10/2015
Comentariile cititorilor:
comments powered by Disqus


Comentează pe FORUM!
Înapoi la noutăți

 

Anunturi masini noi si second hand


Home | Știri auto | Promoții auto | Drive test | Mașini noi | Mașini SH | Utile | RCA 2021 | Wallpapers | Forum | Publicitate | Contact | RSS Feed 2.0 | urmărește Informații Auto pe Twitter

©2005 - 2021 Informații Auto. Toate drepturile rezervate.