Informații Auto logo


› cautare avansata


  HomeNoutăți De unde achiziționăm piese de calitate pentru Cielo

De unde achiziționăm piese de calitate pentru Cielo

Publicat în data de: 07 Iunie 2018
Categorii: Daewoo, Stiri, Advertorial.
 

Chiar dacă nu este o mașină luxoasă, ba chiar mai degrabă una low-cost, Daewoo Cielo se bucură în continuare de popularitate printre proprietarii de autoturisme din România.foto-de unde achizitionam piese de calitate pentru cielo
Daewoo Cielo (model cunoscut sub diferite nume: Nexia, Cielo, Racer, LeMans, Naepsy) este unul din primele autoturisme Daewoo vândute în Europa. Producția a început în 1995, iar autoturismul a beneficiat de două motorizări pe benzină: 1,5 litri cu 8 (varianta GLi) sau cu 16 valve (varianta GLXi), dar și de două tipuri de caroserie (sedan și hatchback).

Varianta GLi, dezoltă 75 de cai putere și accelerează de la 0 la 100 km/h în 12,3 secunde. Varianta GLXi, o evolutie a variantei GLi, dezvoltă 90 de cai putere, iar accelerația de la 0 la 100 km/h se atinge în 11,5 secunde.

Daewoo Cielo a avut la bază platforma folosită pentru a doua generație de Opel Kadett sau a treia generație de Opel Astra. Înaintea începerii producției lui Cielo, Daewoo a vândut pe piața australiană și asiatică modelul Daewoo 1,5i, care era în mare parte a doua generatie a lui Opel Astra. Modelul Cielo / Nexia a fost scos din producție în 1997, fiind înlocuit de Lanos și Nubira.

Chiar dacă nu este o mașină luxoasă, ba chiar mai degrabă una low-cost, Daewoo Cielo se bucură în continuare de popularitate printre proprietarii de autoturisme din România, dovadă fiind numărul mare de astfel de autoturisme aflate încă în circulație pe drumurile din România.

Chiar dacă este considerat un autoturism solid și rezistent, întrucât Daewoo Cielo este o mașină cu „ștate vechi“, în procesul de mentenanță este cert faptul că este nevoie de achiziția unor consumabile și a unor piese de calitate.

De aceea, pentru a minimiza costurile operațiunilor de întreținere și ale schimbării pieselor uzate, vă recomandăm achiziția pieselor auto Cielo online, utilizând platforma pe care Autohut.ro v-o pune la dispoziție. Nu numai că veți economisi sume importante ca urmare a achiziției pieselor online, dar vă veți bucura de piese de calitate și de garanția oferită de producători.

Aveți la dispoziție o gama variată de piese compatibile puse la dispoziție de peste 100 de producători și, totodată, în cazul în care locuiți în București, vă puteți bucura de serviciul de service auto, în cadrul Atelierului Autohut (autorizat RAR), inclusiv un serviciu de montare al pieselor comandate online.

În cazul achiziției online de piese auto de la Autohut.ro veți beneficia de multiple avantaje, printre care se numără:
· transport gratuit pentru orice comandă care depășește suma de 399 lei, în limita a 20 kg;
· pentru orice comandă sub 399 lei transportul este 25 lei în limita a 20 kg;
· toate produsele noastre beneficiază de garanția oferită de producător;
· plata în rate fără dobândă la sediu sau online prin StarBT, Card Avantaj, BRD Finance, Alpha Bank;
· service auto propriu în București;
· poți returna orice produs în până la 30 zile și primești garantat banii înapoi;
· consultanță profesională oferită de personalul Autohut.ro;
· livrare prin curier în 24 de ore sau în aceeași zi din showroom;
· magazin atestat Trusted.ro;
· datele personale sunt securizate prin Rapid SSL;
· singurul magazin online de piese auto care oferă plata online cu cardul și în rate;
· singurul magazin online de piese auto din România acreditat Tecdoc asupra informațiilor oferite.

În concluzie, nu ezitați să apelați la serviciile unei echipe de profesioniști, care își face treaba cu pasiune, pentru satisfacția și în interesul clientului, echipa Autohut.ro

 
 
Citește și:
› General Motors renunță la Daewoo pentru Chevrolet ...20/01/2011
› Ford va returna astăzi ajutorul de stat primit la privatizarea Da ...27/06/2008
› Ce trebuie sa verifici atunci cand inchiriezi o masina? ...27/04/2021
› Iata de ce sa achizitionezi o baterie auto Varta pentru masina ta ...01/07/2020
› Ce probleme poti detecta cu un tester auto? ...23/04/2020
Comentariile cititorilor:
comments powered by Disqus


Comentează pe FORUM!
Înapoi la noutăți

 

Anunturi masini noi si second hand


Home | Știri auto | Promoții auto | Drive test | Mașini noi | Mașini SH | Utile | RCA 2021 | Wallpapers | Forum | Publicitate | Contact | RSS Feed 2.0 | urmărește Informații Auto pe Twitter

©2005 - 2021 Informații Auto. Toate drepturile rezervate.