Informații Auto logo


› cautare avansata


HomeTransporturi - servicii › ATLASSIB

ATLASSIBSibiu
Str.Tractorului 14
Tel :(004) 0269 224101
Fax :(004) 0269 224296
E-mail : [email protected]
  
S.C. ATLASSIB S.R.L. este o societate cu capital privat, infiintata in 22 iulie 1993, de Ilie Carabulea si Corneliu Tanase, destinata transportului international de calatori.

Urmare efortului continuu depus de cei peste 1000 de angajati si a dorintei celor doi asociati de a fi cei mai buni, ATLASSIB este, astazi, cel mai mare transportator international de calatori din Romania.

Gratie imbunatatirii necontenite a conditiilor de transport, a calitatii serviciilor si a facilitatilor oferite, peste 500.000 de persoane ne prefera anual pentru a calatori in Germania, Italia, Spania, Portugalia, Austria, Franta, Suedia, Belgia, Olanda, Portugalia iar, mai nou, in Anglia si Grecia.

Pe de alta parte, prin Departamentul CURSE SPECIALE, oferim spre inchiriere autocare moderne pentru transport spre orice destinatie din lume.

Filozofia noastra?

SIGURANTA, CONFORT, RAPIDITATE. Acestea sunt dezideratele ATLASSIB. Fiecare calator urcat in autocarele ATLASSIB este un oaspete, caruia noi cautam sa-i oferim cat mai multe servicii si un confort la standarde europene.

Ce oferim?

PENTRU CALATORI: o flota de peste 150 de autocare VOLVO, MERCEDES, NEOPLAN, MAGO, cu capacitati de transport cuprinse intre 32 si 75 de locuri, dotate cu instalatie audio-video, minibar, toaleta, telefon, frigider, instalatie de climatizare. Toate autocarele noastre dispun de sistem ABS si ARS (pentru controlul stabilitatii). Pentru a le cunoaste in orice moment pozitia, pe toate autovehiculele a fost montat sistemul GPS (de urmarire prin satelit). In paralel, a fost dezvoltat un sistem de interventie rapida, astfel incat orice autocar defect aflat pe traseu poate fi inlocuit in maxim 4 ore. In plus, punem la dispozitia clientilor 160 de agentii, in tara si strainatate, pentru detalii referitoare la produsele firmei.

Punem la dispozitie peste 70 microbuze confortabile, care asigura transportul calatorilor din localitatile mici pana la autocar.

Am dezvoltat o retea de calculatoare, care permite agentiilor noastre obtinerea unei rezervari in cel mai scurt timp.

Pentru transportul calatorilor spre sau dinspre punctele de plecare ale autocarelor, la momentul actual, microbuzele noastre circula pe rutele:
# Resita - Caransebes - Lugoj;
# Bistrita - Dej - Cluj - Oradea - Arad;
# Tg. Mures - Sighisoara - Medias - Sibiu;
# Suceava - Iasi - Roman - Bacau - Onesti - Brasov - Fagaras - Sibiu;
# Viseu de Sus - Sighetul Marmatiei - Baia Mare - Satu Mare - Oradea - Arad;
# Campia Turzii - Turda - Cluj Napoca;
# Suceava - Campulung Moldovenesc - Vatra Dornei - Bistrita - Dej - Cluj Napoca - Oradea - Arad;
# Slatina - Craiova - Dr. Tr. Severin - Caransebes - Lugoj;
# Constanta - Slobozia - Bucuresti;
# Galati - Braila - Buzau - Ploiesti;
# Pitesti - Rm. Valcea - Sibiu;
# Piatra Neamt - Bacau;
# Targoviste - Ploiesti;
# Focsani - Onesti;
# Barlad - Onesti;
# Vaslui - Bacau;
# Botosani - Suceava;
# Zalau - Oradea;
# Constanta - Calarasi - Bucuresti;
# Baia Mare - Satu Mare - Oradea - Arad;
# Targu Jiu - Petrosani - Hunedoara - Deva;

Urmare politicii firmei de a veni in intampinarea doleantelor clientului, a fost pus la punct un sistem de rezervari on-line si chiarde plata on-line, pe baza de card bancar.
Acest serviciu va va scuti de deplasarea la agentie, permitandu-va aflarea oricarei informatii, rezervarea unui loc pe oricare din liniile ATLASSIB si chiar achitarea biletului de la calculatorul personal aflat la domiciliu dvs sau la sediul firmei.

La solicitarea pietei, am dezvoltat POSTA - CURIER RAPID. Deservita de 25 microbuze IVECO, Mercedes si de peste 70 de autoutilitare RENAULT si PEUGEOT, firma ofera posibilitatea transportului coletelor in aproape toate colturile Europei. A fost dezvoltat serviciul de expedieri urgente, denumit EXPRESS, care face posibila transmiterea unor colete sau plicuri spre Austria, Germania, Franta, Italia in maxim 48 de ore, iar spre Spania sau Suedia, in 72 de ore.
Au fost deschise linii noi spre Anglia si Grecia.

In ultima perioada a fost dezvoltat un serviciu de curierat rapid intern - ATLAS Pak - prin care ne propunem transport de colete si plicuri in sistem DOOR TO DOOR, oriunde in Romania.

Informatii similare:
 • INTERTRANS COMPANY
  Intertrans Company te duce la destinație! Curse zilnice internet (tur-retur) Plecări din Iași în toate direcțiile: Fălticeni, Pașcani, Huși, Roman, Târgu Frumos, Pia...
 • NC Trans Company
  NC Trans Company S.R.L. Iasi - servicii de transport intern si interionational la cele mai bune preturi....
 • ADI CRIS TRANS
  - TRANSPORT NTERNATIONAL ROMANIA - ITALIA SI ITALIA - ROMANIA - SERVICII EXCEPTIONALE DE TRANSPORT - CONFORT, SIGURANTA SI INCREDERE - PRETURI AVANTAJOASE !!! - MIJLO...
 • ALEX TOURS
  Agentia de turism ALEX TOURS promoveaza serviciile turistice personalizate, asigurand consultanta turistica in alegerea variantelor optime, informare turistica completa, ...
 • ALFA TOROS
  agentia de transport ALFA TOROS...
 • Anghmunt Trans
  Transport marfa. ...Înapoi la domeniul Transporturi - servicii
 

Anunturi masini noi si second hand


Home | Știri auto | Promoții auto | Drive test | Mașini noi | Mașini SH | Utile | RCA 2021 | Wallpapers | Forum | Publicitate | Contact | RSS Feed 2.0 | urmărește Informații Auto pe Twitter

©2005 - 2021 Informații Auto. Toate drepturile rezervate.