Informații Auto logo


› cautare avansata


HomeService auto › All Motors

All Motors



Iași,
Sediul Social: Șos. Nicolina nr.13, bl. 938, et. 8, ap. 30
Punct de lucru: B-dul Metalurgiei nr. 8 (incinta Lactis, lângă TNT și Fan Curier)
Tel/Fax: 0332-106156, 0740-962971
E-mail: [email protected], [email protected]
www.schimbdeulei.ro
simbol harta
  
Dorința de a oferi servicii de calitate cu echipamente performante, ne-a determinat să realizăm acest service auto. Conceptul acestui service a fost dezvoltat urmărind dorința clientului de a se adresa unui service specialist, care să ofere o gamî variată de servicii și produse și să dețină o competență tehnica ridicată pentru diagnoza, reparația și întreținerea celor mai moderne autovehicule. Aveți încredere în competența noastră, în echipamentele pe care le avem, specialiștii noștri, rezolvă toate problemele autoturismului dumneavostră.

Reparațiile pentru partea mecanică și electrică se desfășoară într-un atelier pe suprafața de 450 mp. Dotările tehnice existente permit efectuarea de reparații pentru autoturisme și autoutilitare simultan pentru 8 autovehicule. Operațiunile de reparații și întreținere sunt realizate de personal specializat și cu experiență în domeniu, astfel încât timpii de reparație sunt reduși iar rezultatele sunt la un înalt nivel calitativ. Dotările tehnice permit realizarea de intervenții la sistemele de propulsie, de alimentare, de transmisie, de suspensie, de direcție și de frânare. Aceste reparații se realizează prin utilizarea de piese de schimb din stocul propriu (peste 30000 de repere disponibile). Pentru realizarea acestor operațiuni, mecanicii noștri, sunt sub atenta supraveghere a șefului de service utilizează echipamente furnizate de companii reprezentative în domeniu.

Constatare primară

Aveți posibilitatea ca, împreună cu un mecanic și un consilier tehnic, să stabiliți pe loc ce lucrări urmează a fi efectuate, participând la diagnoza primară a mașinii dumneavoastră, oferindu-vă astfel soluții simple pentru cele mai complexe probleme, începând cu disfuncționalitățile reclamate de dumneavoastră.

Realizăm lucrări de reparații auto pentru următoarele mărci:
Alfa Romeo, Audi,BMW, Chevrolet, Chrysler, Citroen, Dacia Logan, Daewoo, Fiat, Ford, Hyundai, Land Rover, Mazda, Mercedes, Mini Cooper, Mitsubishi, Nissan, Opel, Peugeot, Renault, Rover, Saab, Seat, Skoda, Smart, Subaru, Suzuki, Toyota, Volvo, Volkswagen, etc. atât turisme cât și microbuze și autoutilitare.

Echipa

Având un nivel înalt de instruire, echipa este pregătită să vă ofere asistență la un nivel tehnic european. Vi se vor pune la dispoziție toate informațiile legate de costuri, clientul având posibilitatea cunoașterii anticipate a implicațiilor financiare. În afara faptului că îi permitem clientului să asiste lângă mașina sa pentru a vedea toate îmbunătățirile și reparațiile ce i se aduc propriului autoturism îi putem permite să își lase autoturismul în service și acesta o poate vizualiza prin intermediul internetului și performantului sistem video de monitorizare intern cu circuit închis.

Testare și diagnoză auto :
- citire coduri eroare
- verificare și interpretare coduri de eroare, inclusiv pentru senzori de pedală
- peste 3000 coduri generice în baza de date
- ștergere coduri eroare
- stinge becul galben - Engine Check Light Off
- verificare parametrii senzori :
- temperatura lichidului de răcire
- starea sistemului de alimentare
- viteza
- cantitatea injectată
- avansul
- MAF & MAP
- tensiunile sondelor lambda
- presiunea combustibilului etc.

Activitatea de service auto

În spațiul propriu amenajat pe bulevardul Metalurgiei nr. 8 (incinta Lactis) Iași , funcționează service-ul auto care are următoarele dotări tehnice:
- hală de mecanică - desfășurată pe suprafața de 450 mp, este dotată cu :
- elevator cu două coloane de 3.000 kg - 5 bucăți
- elevator cu platformă pentru geometrie roți - 1 bucată
- aparat geometrie
- aparat reglaj faruri
- scaner pentru diagnoză autoturisme Delphi și Launch X431
- aparatură pentru AC
- aparat pentru diagnosticat și măsurat acumulatorii auto

VÃ PROPUNEM PARTENERIATE PE TERMEN LUNG

Companiile care dețin parcuri auto pot semna contracte de service personalizate. Astfel, veți beneficia de servicii preferențiale în privința programărilor, a timpilor de execuție și a prețurilor, prețuri ce pot fi verificate în orice moment și pe site-ul nostru.





Informatii similare:
 • eMAG Reparații și depanare auto
  Pentru cei care duc dorul vechilor dacii, pe care le meștereau în fața blocuri în fiecare zi, dar nu numai, eMAG a introdus categoria Reparații și Depanare auto, unde ave...
 • ABC Electric
  Tuning auto, protectie motor, confort, diagnoza computerizata, diagnoza si incarcare A/C ,tratament metabond in toate compartimentele masinii, etc. ABC Electric vă mai o...
 • Adria Service
  Service auto în localitatea Suceava. ...
 • ALTGRAD AUTO
  SERVICE AUTO MULTIMARCA, REPARATII MOTOARE, INLOCUIRE DISTRIBUTII, AMBREIAJE, CONSUMABILE, VULCANIZARE , DIAGNOZA,REPARATII INJECTII CLASICE,PARCARE , LIVRARE IN TARA...
 • An Bun
  Service Auto în Vaslui. ...



Înapoi la domeniul Service auto
 

Anunturi masini noi si second hand


Home | Știri auto | Promoții auto | Drive test | Mașini noi | Mașini SH | Utile | RCA 2021 | Wallpapers | Forum | Publicitate | Contact | RSS Feed 2.0 | urmărește Informații Auto pe Twitter

©2005 - 2021 Informații Auto. Toate drepturile rezervate.